WELLNESS

”Nici nu mă gândesc să devin vegetarian!” 10 motive pentru care sa o faci!

Alimentația vegetariană a devenit un stil de viață pentru mulți români, însă mai există încă un număr foarte mare care nici măcar nu ia în considerare această idee. Motivele sunt multe și le-am aflat de la o serie de persoane pe care le-am intervievat. Majoritatea ar lua în considerare adoptarea unui stil alimentar vegetarian doar […]

Citeste mai mult ...

Tabara de DETOXIFIERE si Nutritie Energetica, 30 iulie – 5 august 2017

Va invitam la o noua tabara de Detoxifiere si Nutritie Energetica, 30 iulie – 5 august 2017 . De mai bine de 4 ani organizam tabere cu impact asupra participantilor si ne bucuram sa le fim alaturi intr-un program complet si complex de detoxifiere, dar in acelasi timp foarte usor de facut! „Nu mai sunt […]

Citeste mai mult ...

Romania a castigat 3 medalii de aur la gatit, o medalie pentru desert vegan!

Sunt atat de fericita sa impartasesc cu voi victoria pe care a avut-o saptamana trecuta Alina Alexandrov, Responsabilul nostru de Club Iubim Si Gatim Constanta alaturi de colegele ei. In perioada 23-25 martie 2017 in Kragujevac, Serbia s-a desfasurat Competitia Internationala de Deserturi in care Romania a fost reprezentata de Iulia Dragut, Roxana Revici, Ionela […]

Citeste mai mult ...

Ii surprinde pe Chefi la Cutite, vezi ce a facut reprezentantul clubului nostru!

Ieri seara am fost cu totii cu sufletul la gura urmarind emisiunea „Chefi la Cutite» de la Antena 1! Reprezentantul Clubului Iubim si Gatim din Bucuresti, David Vladascau – Raw Vegan Pastry Chef, a participat la emisiune pentru a ne demonstra tuturor ca preparatele raw-vegane sunt o alegere sanatoasa si gustoasa pentru toti. Fiind inspirat […]

Citeste mai mult ...

Ii suprinde pe Chefi la Cutite, vezi ce a facut reprezentantul clubului nostru!

Ieri seara am fost cu totii cu sufletul la gura urmarind emisiunea „Chefi la Cutite» de la Antena 1! Reprezentantul Clubului Iubim si Gatim din Bucuresti, David Vladascau – Raw Vegan Pastry Chef, a participat la emisiune pentru a ne demonstra tuturor ca preparatele raw-vegane sunt o alegere sanatoasa si gustoasa pentru toti. Fiind inspirat […]

Citeste mai mult ...

Am fost la «Chefi la Cutite»! Vezi ce s-a intamplat la emisiune!

Buna, Aseara am participat la emisiune la Antena 1 pentru a o sustine pe Teodora Czentye. Teodora este un om extraordinar, un artista plastic talentat, un Chef Raw Vegan desavarsit si este Responsabilul nostru de Club din Oradea. In video-ul de mai jos o poti urmari pe Teodora: http://a1.ro/chefi-la-cutite/video/teodora-ia-lasat-fara-cuvinte-pe-chefi-e-artistic-plastic-dar-lucreaza-si-in-bucatarie-id635586.html Daca vrei sa participi la Atelierele […]

Citeste mai mult ...

Humus din naut cu seminte de canepa

Nautul este o sursa foarte buna de fibre, contine vitaminele B6 si B9, acid folic, mangan, proteine ( inlocuieste cu succesc carnea), minerale : fier , fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru, zinc. Semintele de canepa contin necesarul zilnic de omega 3 si 6, sunt o sursa buna de proteine, imbunatatesc tranzitul intestinal, sunt ideale in […]

Citeste mai mult ...

Prezentatoarea TV care si-a regasit tatal dupa 29 de ani!

„Poți să arăți perfect în costum de baie, să obții câte diplome îți dorești, să urmezi enșpe cursuri de perfecționare, să iubești cei mai frumoși și mușchiuloși bărbați/ băieți, să te plimbi în cele mai strălucitoare mașini, toate acestea nu au nicio valoare dacă la tine în suflet nu este pace!” scrie Raluca pe pagina […]

Citeste mai mult ...

Reteta de Budinca pofticioasa

Dupa ce alerg toata ziua la birou, dupa-amiaza am nevoie de un rasfat motivational si musai dulce sa fie. Cum saptamana asta am fost pe fuga mai tot timpul, aveam nevoie de un preparat rapid. Iata o reteta de budinca pofticioasa pe care o puteti folosi in zilele aglomerate cand aveti pofta de un desert […]

Citeste mai mult ...

Deschide-te catre o relatie implinita! 2-4 decembrie, Bucuresti

Iti doresti o relatie, ca orice femeie, de altfel! Te-ai intrebat ce poti sa faci sa ajungi in relatia implinita? Cum crezi ca poti sa intri si sa ramai intr-o relatie implinita? Toate aceste intrebari vin dupa nopti nedormite, ciocolata si inghetata la 2 noaptea, durere in suflet si senzatia ca nu o sa reusesti […]

Citeste mai mult ...

Tort cu ciocolata alba si soc

Un nou motiv pentru a face o bucurie dulce? Daaa, abia astept !! Verisoara mea avea nevoie sa duca un tort colegilor de ziua ei si m-a rugat sa o ajut. Eu abia asteptam un nou motiv pentru a face un nou tort. Ea adora ciocolata alba. Eu ador aroma de soc in combinatie cu […]

Citeste mai mult ...

Vindeca-ti glanda Tiroida – Program de tratament cu terapii complementare

Ai probleme cu glanda TIROIDA, dar mai ales cu medicamentatia pe care o administrezi? Vrei sa iti gasesti echilibrul si cauzele pentru a te vindeca? Vindeca-ti glanda Tiroida este un Program de tratament cu terapii complementare aplicat individual si cu posibilitatea de a-l face online. Acest program a luat nastere datorita numarului mare de persoane […]

Citeste mai mult ...

Hashimoto – cauze ale îmbolnăvirii și tratament

Bun găsit, Foarte multe persoane mi-au cerut să scriu și despre tiroidita autoimună Hashimoto, după ce materialele despre Epuizarea glandei tiroide au făcut furori pe net, cu zeci de mii de vizualizări pe blog și pe rețelele de socializare. Azi revin cu informații importante legate de Tiroidita Hashimoto sau glanda autoimună, așa cum este denumită […]

Citeste mai mult ...

Vindeca-ti glanda Tiroida – Program de tratament cu terapii complementare

Ai probleme cu glanda TIROIDA, dar mai ales cu medicamentatia pe care o administrezi? Vrei sa iti gasesti echilibrul si cauzele pentru a te vindeca? Vindeca-ti glanda Tiroida este un Program de tratament cu terapii complementare aplicat individual si cu posibilitatea de a-l face online. Acest program a luat nastere datorita numarului mare de persoane […]

Citeste mai mult ...

Supa de dovleac

Buna, dragii mei! Știți cum definea Theodore Zeldin gastronomia?…ca pe ”arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea”. Asta încerc să fac și eu mereu, atât pentru mine, cât și pentru cei care degustă din ceea ce pregătesc eu. Vă spun de la început că cel mai important ingredient este sufletul pe care îl […]

Citeste mai mult ...

Transmitem acum

Social

Arhiva stiri