REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE, LA INTERIOR

Dragi spectatori,

Pentru a vă primi, în deplină siguranță, la reprezentațiile ce au loc la interior, am pregătit, adaptat și ventilat sala de spectacole și foaierul teatrului și le-am dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare, necesare desfășurării activității, în cele mai bune condiții.

Pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți și pentru a vă bucura, în siguranță, de spectacolele Teatrului de Artă București prezentate la interior, vă rugăm să respectați următoarele REGULI PRIVIND ACCESUL LA EVENIMENTE:

1. Organizarea spațiului de joc și a sălii respectă întocmai măsurile de distanțare stabilite prin Ordinul Comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății. Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui fotoliu liber între spectatori. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

2. Accesul se face începând cu ora 19.00 și vă rugam să veniți din timp, astfel încât până la ora 19.30 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

3. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 19.30 accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

4. La intrare, vă invităm să vă dezinfectați mâinile cu soluția dezinfectantă aflată la dispoziția dumneavoastră.

5. Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.

6. Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să vă acopere în întregime nasul și gura. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment.

7. Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, temperatură), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice.

8. În curtea teatrului, în zona de acces (intrare), în foaier, în sală, cât și la toalete și spațiile de dezinfectare, vă rugăm să respectați marcajele și să mențineți o distanță de minimum 1,5 m față de celelalte persoane.

9. Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi alcoolice.

10. Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise sau pe modul Avion / Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului de Artă București

Citeste mai mult pe: teatruldearta.ro

Social

Arhiva stiri