Protandim Romania (30 comprimate) – cel mai puternic antioxidant

Protandim-pret-antioxidant-natural-NRF2-beneficii

PROTANDIMcel mai puternic antioxidant

Această formulă a fost generată de dr. Joe Mccord, faimosul om de ştiinţă nominalizat de patru ori pentru Premiul Nobel care a descoperit superoxid dismutaza (SOD) și catalaza (CAT) – (superoxid superoxidă), un super-oxidant din corp.

Protandim este singurul supliment natural recunoscut clinic care reduce stresul oxidativ într-o medie de 40% in 30 de zile.

Amestecul unic de fitonutrienti din Protandim incita genele corpului pentru a produce enzime antioxidante speciale, superoxid dismutaza (SOD) și catalaza (CAT).

Acestea lucrează împreună şi contribuie la apărarea corpului împotriva radicalilor liberi. Aceste enzime sunt catalitice, ceea ce înseamnă că nu sunt dezactivate atunci când radicalii liberi sunt neutralizaţi.

Fiecare enzimă poate neutraliza milioane de radicali liberi. Vitamina C, de exemplu, devine inutilă după ce a neutralizat un radical liber-comparat.

O capsulă zilnică de Protandim stimulează antioxidanţi catalitici in corp care pot distruge milioane de radicali liberi pe secundă, in sens continuu, 24 de ore din zi, in cele 7 zile ale săptămânii.

Reducerea stresului oxidativ este una dintre cele mai importante funcţii de tratament şi prevenire a afectiunilor grave, iar Protandim este cea mai bună solutie pentru a realiza acest lucru.

Protandim – procesului de îmbătrânire este istorie

Stresul celular generat de activitatile zilnice (alimentatia, dormitul, respiratul, exercitiile fizice) este inevitabil pentru noi toti. Dar LifeVantage are soluția, Protandim NRF2 Synergizer, cel mai important supliment dietetic din prezent.

Compus din ingrediente naturale din plante, Protandim NRF2 Synergizer este un produs brevetat, o formula bazată pe știință care a fost cercetata, testata și validata, prezentat in peste 20 de studii publicate de instituții de cercetare recunoscute in intreaga lume.

Protandim NRF2 Synergizer stimuleaza in mod natural proteina NRF2 in vederea acționarii și pornirii mecanismul celulelor de răspuns la stres.

Protandim NRF2 Synergizer îmbunătățește apărarea naturală a organismului prin producerea de antioxidanți și obținerea unui echilibru celular optim.

Protandim – beneficii principale

– Protandim NRF2 Synergizer este un supliment alimentar zilnic care reduce semnificativ stresul celular prin activarea NRF2;
– Formula revoluționară a Protandim NRF2 Synergizer este compusă din extracte naturale, sinergice din plante;
– NRF2 ajută la reglarea genelor de supraviețuire;

Protandim activeaza NRF2. Cum poate ajuta sistemul cardiovascular?

– Menţine funcţia de ţesut endotelial (un material-cheie în vasele de sânge);
– Protejează vasele de sânge de stresul celular;
– Creşte producţia de oxid nitric;
– Creşte producţia de enzime anti-aterogeni specifice (protectori de inimă), cum ar fi superoxid superoxidă (gazon) şi glutation peroxidaza (gpx);
– Protejează vasele de sânge de inflamaţie;
– Reduce tensiunea arterială mare şi îmbunătăţeşte eficienţa muşchilor inimii.

Cum ne ajută formula NRF2?

– Repară ADN-ul;
– Puternic Anti-inflamator;
– Vindecă si incetineste îmbătrânirea pielii;
– Previne şi ajută la scăderea simptomelor de: boli de ochi, diabet zaharat, dureri de articulatii, Alzheimer, afectiuni grave etc.
– Rezultatele indică faptul că Protandim este în măsură să crească semnificativ producția de enzime antioxidante în oligodendrocite. Este interesant de remarcat faptul că Protandim, un supliment alimentar format din ingrediente din plante, s-a dovedit a fi cel mai puternic inductor și, prin urmare, poate fi cea mai adecvată strategie terapeutică pentru scleroza multiplă.

Protandim Romania – pret antioxidant natural NRF2 Synergizer

Protandim dezvaluie secretele proteinei NRF2

Din perspectiva menținerii sănătății și a bunăstării, gestionarea adecvată a stresului celular este considerată de mulți oameni de știință ca fiind unul dintre cele mai importante (dacă nu cel mai important) aspecte ale metabolismului celular.

Știm mai bine de 50 de ani că baza celulară a „îmbătrânirii” este direct legată de molecule foarte reactive numite „radicali liberi” sau „specii reactive de oxigen” (ROS).

Aceste ROS pot reacționa cu structura celulară și pot afecta structurile celulare, în special membranele celulare, ADN-ul (materialul genetic) și mitocondriile (unde celulele generează energie).

Este ingrijorator că propriul nostru corp produce aceste molecule dăunătoare (cunoscute și sub numele de „radicali liberi” sau ROS) ca o parte normală a vieții, a exercițiilor fizice și a respirației, dar este si mai ingrijorator când înțelegeți că ROS sunt în jurul nostru în mediu, sub formă de lumină solară, poluare a aerului, fum de țigară, dietă săracă și multe alte surse.

protandim-romania-pret

Protandim Romania

Corpurile noastre sunt bombardate în mod constant de radicalii liberi și sunt în permanență amenințațe de daune și disfuncții celulare.

Pe măsură ce se acumulează leziunile celulare, celulele noastre nu pot funcționa corect și recunoaștem simptomele obișnuite de „îmbătrânire”, cum ar fi nivelurile reduse ale energiei, articulațiile care „scartaie”, pielea încrețită și multe altele care ne fac să ne simțim și să arătăm mai în vârstă și mai uzati.

Activarea componentei NRF2.

Protejat de brevete, Protandim, suplimentul alimentar zilnic bazat pe știință, activează componenta NRF2, probabil cel mai important mecanism celular de apărare.

Protandim reprezintă o descoperire științifică majoră a secolului XXI.

Protandim a fost, de asemenea, prezentat în mai mult de 20 de studii, publicate de instituții de cercetare cu renume, din întreaga lume.

Dar cercetarea nu s-a oprit aici. Protandim a starnit interesul comunității științifice, iar cercetarea Protandim continuă cu o serie de studii recent încheiate sau în curs de desfășurare.

The post Protandim Romania (30 comprimate) – cel mai puternic antioxidant appeared first on Produsebiomag.ro.

Citeste mai mult pe: Produsebiomag – produse

Social

Arhiva stiri