Elibereaza-ti Puterea! Testimonial cu Iulia

Motto: “In ultimii ani m-am uitat in oglinda in fiecare dimineata si m-am intrebat:

Daca azi ar fi ultima zi din viata mea, as vrea sa fac ceea ce sunt pe cale sa fac azi?

⤝ Si oricand raspunsul meu era ⤞ NU ⤝ pentru mai multe zile la rand, stiam ca trebuie sa schimb ceva.” (Steve Jobs)

Bine te-am regasit!

Tu simti ca vorbesti cu frana trasa?

Da, suna intrigant.

Eu insami am avut sentimentul acesta la inceputul carierei mei, atunci cand increderea in mine nu era la nivelul necesar pentru a “vorbi cu voce tare”.

Iulia Vornehm, una dintre clientele mele din programul transformational de 90 de zile, mi-a spus acest lucru intr-una dintre sesiunile noastre de coaching: “Parca vorbeam cu frana trasa! Imi era teama de puterea mea de convingere. Acum vorbesc din cunoastere, cu incredere. Nu mai am teama de ce crede lumea.”

Iulia are o afacere de tip Network Marketing si este Lider de echipa si Trainer.

De ce si-a dorit programul de coaching Transforma-ti viata in 90 de Zile! si ce rezultate i-a adus pe plan personal si in business? Afla din testimonialul de mai jos:

“De ce am ales un produs al Mihaelei Stroe?
Din noiembrie 2015, dupa ce am fost la un seminar in Manchester de Network Marketing Go Pro cu Eric Worre si invitatii sai, am inteles ca, pentru a avea succes si rezultate, ai nevoie de un coach care sa te ghideze.

De atunci, am analizat piata de coaching din Romania si m-am inscris si am primit newsletter-uri de la diferiti specialisti in coaching, am mers la seminarii, fara sa decid cu cine as dori sa merg pe acest drum al coachingului.

Decizia de a te alege a venit prin ghidare divina si recomandare de incredere – Elena Stratulat, in noiembrie 2016, dupa care mi-am procurat si am citit cartea Fii pe primul loc in viata ta si mi-a placut energia, dinamica cartii, informatia si am simtit compatibilitatea ca stil de gandire si astfel mi-am dat seama ca m-am simtit confortabil cu faptul ca, eu, ca femeie, doresc sa merg pe drumul acesta al coachingului, tot cu o femeie, care sa ma inspire si sa ma ghideze in dezvoltarea mea personala.

In timpul primei conversatii telefonice, din iulie 2017, deja am simtit empatia, ghidarea din partea ta si m-am simtit inspirata sa demarez programul de 90 de zile de coaching.

Cu fiecare tema a programului si sesiune de coaching am simtit cum am primit sprijinul personalizat, pe nevoia mea, de care nu eram constienta, dar pe care tu ai intuit-o cu delicatete, profesionalism, maiestrie si precizie si m-ai ajutat astfel prin evaluare cu teste, autoanaliza, discutii, sa ma autodescopar si sa imi constientizez valoarea adevarata, sa am incredere din nou in mine.

Mi-am constientizat blocajele mentale/ convingerile limitative si le-am eliminat, mi-am dat seama ca sunt mult mai mult decat ceea ce percepeam eu despre mine la momentul in care m-am angajat in programul de coaching si ca eram blocata intr-un moment al vietii, pe care l-am depasit.

Astfel acum ma simt inspirata sa fac pasi spre un nou inceput, o noua etapa a vietii mele, de care sa ma bucur pe deplin, cu pasiune si daruire, sa pot fi, la randul meu, o contributie valoroasa in viata altora, asa cum esti tu!”

Am intrebat-o pe Iulia ce lectii valoroase a extras ea din programul “Transforma-ti viata in 90 de Zile!”. Iata ce mi-a marturisit:
– Cat de importanta este imaginea ta!
Cum sa te prezinti si sa te vinzi
Brandingul
– Sa iti stii valoarea (sa nu te lasi influentat de valoarea altora)
Blocaje dizolvate
Propria identitate = este cea mai importanta. Oamenii vor rezultate insa nu pleaca de la matricea identitatii lor – unde sunt in acel moment!

Daca vrei si tu sa elimini din viata ta — pentru totdeauna — neincrederea in sine, blocajele de eficienta si comunicare, si stagnarea in acelasi cerc vicios – atunci Programul Transforma-ti viata in 90 de Zile! cu Focus pe Performanta Personala, este pentru Tine.

Pentru ca meriti sa iti traiesti viata la nivelul pe care ti-l doresti.

Pentru ca Succesul in Business si in Cariera tine de noi insine,

de Performanta noastra Personala

de Valoarea personala pe care noi insine ne-o dam

de Abilitatile noastre de Leader desavarsit.

Andreea si-a regasit Directia in Viata si a lansat un Business de Succes la nivel National dupa 90 de zile de coaching intensiv.

Iti aduc povestea ei de succes, in materialul urmator. Urmareste-ti inboxul sambata.

Fa in fiecare Zi un Pas Inainte spre Succes!

Pe curand,

Mihaela Stroe
Coach-ul tau in Performanta

Citeste mai mult pe: Mihaela Stroe

Social

Arhiva stiri