Accelereaza catre SUCCES! Testimonial cu Elena

Motto: “Inconjoara-te de Cei care te fac sa te simti Fara Limite.” (Jacob Salem)

Bine te-am gasit!

Tu ce ai face diferit pentru Succesul tau, daca ai da timpul cu 10 ani inapoi?

Sunt curioasa ce raspuns iti dai, si te invit sa imi trimiti si mie constientizarile tale.

Vrei sa stii ce as face eu diferit?

10 X Incredere in Mine
10 X ATITUDINE de Lider de Succes

Acum 5 ani, spuneam ca doar mi-as fi dublat aceste 2 abilitati.

Evolutia business-ului meu si constatarile primite de la clienti in tot acest timp, imi arata insa ca DUBLUL este NECESAR dar NU SUFICIENT.

Avem nevoie de o Incredere in Sine si o Atitudine fata de Succes INZECITA.

Si pentru ca educatia formala nu ne echipeaza cu aceste Abilitati OBLIGATORII in Business si in Carieraesti de acord? — am hotarat inca de acum 5 ani sa creez programe de coaching prin care sa ii sustin pe romanii din orice colt de lume ar fi, sa isi maximizeze increderea in sine, imaginea de sine si sa capete toate acele abilitati necesare pentru a avea Succesul pe care si-l doresc in Business si in Viata Profesionala.

Iar rezultatele imi aduc fiori de bucurie…

>>>>>>>

Sportivi care au ajuns Campioni Nationali

Antreprenori care si-au lansat Business-ul dorit

Antreprenori care si-au crescut Business-ul prin: Reputatie, Eficienta, Profit

Profesionisti care au facut Salturi in Cariera

Profesionisti care au facut Schimbari Profesionale majore, fie spre Antreprenoriat, fie spre o alta industrie/ companie cu ale carei Misiune, Viziune si Valori au rezonat

Eu insami mi-am dus Business-ul la urmatorul Nivel de Eficienta si Profit (pentru ca DA, si eu imi consolidez business-ul continuu)

>>>>>>>

Care au fost si sunt ingredientele cheie?

FOCUS | INCREDERE IN SINE | PLANIFICARE | GHIDARE

Elena Nistor, una dintre clientele mele dragi din Bratislava, mi-a spus:

“Primul program de coaching lucrat cu Mihaela Stroe a avut ca tema Stima de Sine – aici am inteles in sfarsit ce este stima de sine, ca este mai mult decat self confidence, ca este compusa din foarte multe elemente. Am inceput sa lucrez cu mine insami, am facut primii pasi in a intelege cum functioneaza constientizarea ca si instrument de invatare.

Cred ca cea mai de valoare informatie pe care am acumulat-o a fost faptul ca am inteles cat de important e sa ma iubesc pe mine pentru a ajunge la acel status de acceptare completa a fiintei. … Este baza pentru a construi tot restul ce tine de o stima de sine sanatoasa, frumoasa, armonioasa, productiva, benefica mie insami.

Dupa stima ce sine a urmat “Transforma-ti viata in 90 de zile” – un program dedicat construirii de abilitati pentru a deveni un Lider in viata personala si profesionala.

Am invatat cat de importanta este claritatea pentru echilibrul nostru in viata. Aici am inteles ca vreau sa ma concentrez pe Leadership, sa accept provocari, sa imi infrunt fricile, sa iau decizii importante pentru viata mea, sa devin disciplinata si sa utilizez tehnica “free writing.”

Cred ca are o durata buna acest program si mai ales de reflectie pentru 90 de zile. M-am intors la programul zilnic, cu teme mai mici si reflectie continua intr-un ritm realist. Am ajuns la un nivel mult mai inalt de constientizare, informatiile au inceput sa se lege, am ajuns la concluzia puternica sa lucrez intens acum la controlul mintii: imi controlez gandurile, imi identific barierele mentale si le elimin, sa ma focalizez pe gandirea pozitiva si pe Think Big.

Am inteles si ca timpul este cea mai importanta si mai pretioasa resursa, pentru ca este ireversibila, … si cum sa folosesc timpul liber cat mai eficace si eficient.

Pe parcursul celor 3 cursuri am evoluat mult la nivel personal si, ca o consecinta, pe plan social si profesional. Am avut multe momente de AHA! revelatii constientizare, schimbari, provocari.

Toate mi-au adus claritate, energie, siguranta, viziune si senzatia ca am petrecut in mod foarte util timpul meu pretios.

Am simtit diverse sentimente, am facut multe lucruri pentru prima data, am intalnit multe persoane interesante, am avut experiente interesante si inedite, rezultate profesionale frumoase.

... am realizat ca mi-a fost Frica de fiecare data sa Infrunt ceea ce Era Dreptul Meu – Podiumul, sa fiu in Varful Piramidei.”

Data viitoare iti voi povesti despre reusitele Iuliei, Antreprenoare de succes si Lider de echipa. Ce mi-a marturisit Iulia:

“Din noiembrie 2015, dupa ce am fost la un seminar in Manchester de Network Marketing Go Pro cu Eric Worre si invitatii sai, am inteles ca, pentru a avea succes si rezultate, ai nevoie de un coach care sa te ghideze.”

Sunt convinsa ca ai simtit pe propria piele asta, atunci cand te inconjori de oameni care te fac sa simti ca nu ai limite. Oameni care te ghideaza si motiveaza.

Daca vrei sa stii cum sa atingi Performanta in Tot ceea ce faci, am construit pentru tine un program de Dezvoltare accelerata:

TRANSFORMA-TI VIATA IN 90 DE ZILE!
Focus pe Performanta Personala

Apasa REPLY la acest e-mail si scrie-mi ce obiective majore/ provocari ai.

Doresc sa te sustin pe calea Succesului TAU Deplin!

Mihaela Stroe
Coach in Performanta Personala si Profesionala

Citeste mai mult pe: Mihaela Stroe

Social

Arhiva stiri