Argint Coloidal pret Aqua Silver freeways (500 ml) – antibiotic natural 30ppm

argint coloidal aqua silver freeways pret aur coloidal

Argint coloidal Aqua Silver 30ppm

Ajuta la o mai buna oxigenare a organismului, datorita normalizarii fluxului sangvin. Ajuta la transformarea pH-ului din acid in bazic, permitand sistemului imunitar sa actioneze la nivel optim.

De asemenea, argintul coloidal are un efect germicid si antibacterian extrem de puternic si rapid, distrugand peste 600 de tipuri de microbi (virusuri, bacterii, ciuperci, stafilococi etc.). Se poate folosi cu succes si in zgarieturi sau pentru ameliorarea leziunilor lasate de arsuri.

Inregistrare conferinta Dr. Catalin LUCA

In randurile de mai jos avem onoarea sa va prezentam pe domnul doctor Catalin LUCA explicandu-ne beneficiile folosirii argintului coloidal dar si cateva exemple de cazuri rezolvate cu acest produs minunat. Toata inregistrarea video-conferintei o gasiti la finalul articolului.

“Sunt mai multe moduri de a proiecta si obtine argintul coloidal. Sunt metode prin electroliza, prin electrostimulare, prin arc. Am intalnit producatori care faceau argint coloidal din praf dizolvat in apa distilata.

Aceste metode nu duc la un produs care poate avea rezultate benefice pentru organism.

Noi ne-am dorit sa aducem in piata din Romania un produs care sa fie cu adevarat viabil si extraordinar de sanatos din punct de vedere medical.

Argint Coloidal Aqua Silver freeways

Argint Coloidal Ionic

Am obtinut un produs ionic coloidal in care substantele active, ionul de argint, este inglobat intr-o structura foarte mica si are capacitatea de a patrunde in celula. Pentru ca fiecare celula are o membrana care protejeaza celula de invadatori.

Sunt multe medicamente care nu reusesc sa treaca de aceasta membrana atunci cand am avea nevoie cel mai mult sa o faca. De exmplu, in cazul unei afectiuni de cancer. Si rezultatul folosirii acestor medicamente este aproape inexistent.

Argintul coloidal si aurul coloidal care au acesta structura nanometrica (de dimensiuni foarte mici) reusesc sa patrunda prin membrana nedetectate. Trec de santinelele celulei.

Celula sanatoasa are capacitatea de a metaboliza aceste substante in masura in care are nevoie. In momentul in care introducem alimente care sunt mai jos de PH-ul favorabil al celulei, 7,2 – 7,5 atunci celulala devine mai slaba, ph-ul ii scade si devine sensibila la virusi, bacterii.

Acestia din urma se prind mai usor de celula si incep sa-i modifice AND-ul.

In momentul in care scade PH-ul, scade rata de absortie a oxigenului. Oxigenul este foarte important pentru procesele care se desfasoara la nivelul celulei si atunci apare acidoza.

Ceea ce face argintul colloidal, prin ionul de argint, este sa vina la nivelul celulei si sa ii modifice PH-ul in primul rand. Cu un PH peste 6,9 – 7 deja celula tumorala nu mai rezista.

Mai mult de atat, ajuta la oxigenarea acelei celule. Celulele tumorale sunt anaerobe, majoritatea (99% din celulele tumorale), ele nu iubesc oxigenul.

In momentul in care aducem aducem ionii de argint ei vin impreuna cu oxigenul .

Structura Argintului Coloidal Ionic

Pentru ca structura argintului coloidal ionic arata ca o cruce. In mijloc exista oxigen, pe laturi exista hidrogen si in capete este argintul.

Structura ionica a argintului coloidal este axata pe virusuri. Se lipeste la nivelul membranei a virusului si o adoarme(inactiveaza), nu omoara virusul in sine. Si atunci organismul il recunoaste si il da afara.

La nivelul bacteriilor in schimb, le distruge. Acolo actiunea este directa. Per ansamblu, argintul coloidal se comporta ca un antibiotic dar mult mai eficient pentru ca nu creeaza rezistenta.

Antibioticul clasic actioneaza sa distruga virusul si de multe ori nu reuseste. Astfel el creeaza rezistenta virusului.

La fel de importanta este calitatea argintului folosit in alcatuirea argintului coloidal.

In argintul coloidal Aqua Silver este folosit argint cu o puritate de 99,999. Tot in formula folosita nu putem trece cu vederea importanta apei in care se face suspensia/dispersia acestei structuri coloidale. Apa este distilata, ultrapurificata la nivel atomic si este structurata.

Substanta, structura si stabilitatea argintului coloidal este data de calitatea acestor 2 elemente: calitatea argintului folosit si calitatea apei.

Am folosit argint coloidal in cancer pulmonar (neoplasme pulmonare) cu expectoratii, in care omul respectiv abia respira. A luat argint coloidal si a mers extraordinar de bine pe toate bacteriile care existau acolo.

Pentru ca, in cancerul pulmonar, pe langa faptul ca argintul coloidal este un antitumoral extraordinar de puternic se duce si catre bacteriile care exista si suprainfecteaza mediul respectiv.

In infectii urinare.

Imi aduc aminte de o doamna care rabdase 8 ani de zile de infectii urinare. A consumat toata gama de antibiotic pe care a putut sa o ia in cei 8 ani de zile. Nu reusea sa scape de acesta afectiune.

Cu argint coloidal si cu bai de sezut a reusit sa se vindece. Si in multe altele. Inclusiv boli de piele.

Cu argint coloidal intern si cataplasme se rezolva foarte repede.

Argintul coloidal ajuta la regenerarea structurii organismului. Distruge peste 600 de tipuri de microbi. Am intrat in posesia unor studii unde se arata clar cum se restructureaza celula hepatica, celula pancreatica, celula renala.

Rata de success in folosirea argintului coloidal consta foarte mult in calitatea produsului, in ansamblul lui. “

The post Argint Coloidal pret Aqua Silver freeways (500 ml) – antibiotic natural 30ppm appeared first on Produsebiomag.ro.

Citeste mai mult pe: Produsebiomag – produse

Social

Arhiva stiri