Deschide-te catre o relatie implinita! 2-4 decembrie, Bucuresti

relatie-implinita

Iti doresti o relatie, ca orice femeie, de altfel! Te-ai intrebat ce poti sa faci sa ajungi in relatia implinita? Cum crezi ca poti sa intri si sa ramai intr-o relatie implinita? Toate aceste intrebari vin dupa nopti nedormite, ciocolata si inghetata la 2 noaptea, durere in suflet si senzatia ca nu o sa reusesti niciodata. Ei bine mai exista o speranta pe care o vei gasi impreuna cu alte femei care vor sa fie fericite si implinite in relatia de cuplu.

Te invit pe 2-4 decembrie sa participi la workshopul “Deschide-te catre o relatie implinita!” si sa afli toti pasii prin care poti intra intr-o relatie care sa dureze cat vrei tu si in care sa ai parte de momente frumoase, romantism, iubire si implinire.

Vom petrece impreuna 2 zile si jumatate in care:

 • Vei intelege si percepe credintele, emotiile si comportamentele care te saboteaza in a putea avea o relatie de cuplu.
 • Vei identifica emotiile si vom lucra cu ele pentru curatarea si eliminarea lor din calea obiectivului nostru: acela de a avea o relatie!
 • Vom sterge tiparele energetice care te duc spre o relatie nepotrivita. Indiferent pe ce nivel lucrezi (mental, emotional, fizic), daca nu stergi tiparele energetice, te vei intoarce in acelasi punct.
 • Vom accesa forme de energie mai inalta, care ne vor ajuta sa implementam mai usor noile programe de relatii sanatoase mature, armonioase si pline de iubire.
 • Vei afla secretele femeilor implinite in relatii si ce fac ele pentru a atrage si mentine partenerul dorit.

Dupa terminarea workshopului “Deschide-te catre o relatie implinita!”:

 • Vei putea identifica foarte usor ce te indeparteaza de un partener
 • Vei sti cauzele pentru care ai avut blocaje in viata sentimentala
 • Vei pleca cu o claritate care te va ajuta sa vezi relatia in viitorul apropiat
 • Vei pleca cu o matrice energetica a relatiei pe care ti-o doresti
 • Vei sti in ce stadiu al relatiei te afli
 • Vei putea lucra singura tehnicile pe care le vei primi in cadrul workshopului, pentru ca ma voi asigura ca ai inteles bine tehnicile si ca le poti face singura.

Vei primi BONUS initiere in Theta Healing nivelul 1, in valoare de 500 lei, pentru ca imi doresc poti lucra si fara mine. La curs vom folosi si alte tehnici de Nutritie Energetica, care te vor sustine sa ai energia necesara pentru a fi in relatia dorita.

VREAU SA INTRU RELATIA DE CUPLU VISATA

Ce pierzi daca nu ajungi la workshopul “Deschide-te catre o relatie implinita!”:

 • Ramai in acelasi stadiu de femeie singura si neimplinita
 • Continui sa-ti ineci emotiile in ciocolata si inghetata in miezul noptii
 • Nu vei sti ce ai de facut pentru a obtine ceea ce iti doresti de la viata sentimentala
 • Observi cum anii trec pe langa tine si in intimitatea ta nu s-a schimbat nimic

Program:

Vineri 2 decembrie – 18.00 – 22.00

18.00 – 19.00 – Sesiune de cunoastere

19.00 – 20.00 – Identificarea blocajelor relationale. Diagnoza personala. Cunoasterea SFEREI Relatiilor.

20.00 – 22.00 – Lucru cu cauzele blocajelor relationale identificate. Sistemul NACVI. Initiere in Theta Healing Nivelul 1. Curatarea energetica a trecutului relational negativ.

Sambata 3 decembrie – 9.30 – 17.00

9.30 – 10.00 – Sosirea participantilor si tea time

10.00 – 12.30 – Descoperirea, deblocarea si integrarea aspectelor feminine.

12.30 – 13.30 – Pauza de masa

13.30 – 16. 00 – Descoperirea, deblocarea si integrarea aspectelor masculine.

16.00 – 16. 15 – Pauza scurta

16.15 – 17.00 – Recapitularea zilei si pregatirea pentru ziua 3 de workshop

Duminica 4 decembrie – 9.30 – 17.00

9.30 – 10.00 – Sosirea participantilor si tea time

10.00 – 12.30 – Construirea matricii energetice a relatiei dorite

12.30 – 13.30 – Pauza de masa

13.30 – 16. 00 – Primele actiuni concrete in manifestarea fizica a matricii energetice

16.00 – 16. 15 – Pauza scurta

16.15 – 17.00 – Recapitularea zilei si pregatirea pentru a intalni partenerul ideal

Investitie: 480 de lei, de acorda un pret special de 380 lei persoanelor care se inscriu pana la 25 noiembrie. Locatia se anunta persoanelor inscrise. Pentru inscriere click mai jos:

VIN SI EU LA WORKSHOP

Bine v-am gasit! Sunt Florentina Gionea, Specialist in Nutritie Energetica si Principala mea activitate este sa vad, percep si gestionez energia corpului uman, a interactiunilor dintre oameni sau a celor dintre oameni si mediul inconjurator. Astfel pot ajusta sau directiona energia perceputa pentru binele si sanatatea persoanelor implicate in proces. Desi functia mea contine cuvantul nutritie, hrana alimentara este doar o parte din ceea ce fac eu zilnic. Pana in prezent am peste 6000 de ore lucrate energetic. In cabinetul in care lucrez sunt cautata pentru 3 lucruri in principal:

 1. Nu reusesc sa am o relatie de cuplu
 2. Nu am deloc energie, te rog sa ma ajuti
 3. Vreau sa slabesc

Dupa cum ai auzit, principalul serviciu pentru care sunt contactata este acela de a ajuta persoanele sa intre intr-o relatie de cuplu.

De ce?

Pentru ca am capacitatea si cunostintele de a-i ajuta pe ceilalti sa aiba o relatie de cuplu si pentru ca am fost nevoita sa ma documentez sa cresc si sa creez sisteme in acest domeniu al relatiilor, de una singura. Si cand spun ca am fost nevoita, dupa cum ma vedeti sunt o femeie tanara frumoasa, cu simtul umorului, am cuvintele la mine, sunt independenta si asa credeam ca eram si atunci cand cea mai lunga relatie a mea dura 3 saptamani. Dar se pare ca nu era tocmai asa. Aveam si record de relatie 3 luni, ceea ce era wow.

Apoi am luat o pauza si am zis ca nu mai vreau nicio relatie pana nu stiu foarte clar care este relatia mea cu mine. M-am ghidat dupa proverbul: Ce este in interiorul meu este si in exteriorul meu si am descoprit ca exista o dizarmonie foarte mare intre partea mea masculina si partea mea feminina.

Voi, cele care veti participa la “Deschide-te catre o relatie implinita!”, sunteti norocoase, pentru ca veti primi toate aceste informatii pretioase si tot ce aveti de facut este sa le puneti in practica. Eu a trebuit sa le caut, sa muncesc pentru ele. Nu va povestesc de noptile intregi de plans in care ma victimizam si imi spuneam ca eu sunt singura, pe mine nu ma iubeste nimeni si niciun barbat nu vrea sa fie cu mine. Trist, nu-i asa!

Evident ca aceste credinte si multe altele, mi se tot roteau prin cap si de fiecare data aveam aceasi poveste, acelasi cerc. Eram ca un hamster in cusca, alergand pe rotita.

Pe parcursul cresterii mele in relatii, cercul a inceput sa se modifice constant si sa devina spirala. Lucru care insemna ca evoluez. Daca eu am reusit, clar vei reusi si tu! Asa ca nu mai amana relatia pe care ti-o doresti! Vino la workshop!

MA INSCRIU

The post Deschide-te catre o relatie implinita! 2-4 decembrie, Bucuresti appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri