INTRA Lifestyles – 23 de extracte botanice. NATURA intr-o singura sticla

INTRA Lifestyles este un amestec unic din 23 de extracte botanice cu o formula speciala – 950 ml

Formula INTRA  imbina perfect cele 23 de “daruri de la natura” si pana acum, in cei peste 25 de ani, a facut fericiti milioane de oameni, in peste 30 de tari. Este produs in Toronto, CANADA.

Misiunea echipei Produsebiomag este sa aduca cele mai bune produse BIO in Romania si ne-am documentat aproape 1 an despre acest produs exceptional. Acum avem bucuria si iti oferim oportunitatea sa te alaturi comunitatii internationale a oamenilor care iubesc sa-si intretina sanatatea cu solutiile oferite de NATURA.

Secretul INTRA Lifestyles, confirmat in cei peste 25 de ani de existenta, consta in substanțele nutritive, pe bază de plante, care lipsesc din dieta noastra și oferă corpului echilibrul de care are nevoie pentru o stare de sănătate zilnica. Acest suc natural ajuta la furnizarea de echilibru în aportul nutrițional din fiecare zi.

Ce este un extract botanic?

Când vorbim de extract botanic, ne referim la extractele obținute din diferite părți ale unei plante – aceasta include rădăcini, frunze, fructe de pădure, scoarță de copac, tulpini, și flori. Uneori, întreaga plantă este folosită și, în alte cazuri, aceasta poate fi o parte specifică a plantelor, care are puteri de vindecare și de refacere.

Plantele conțin mai multe substanțe nutritive care, de multe ori, nu se mai regasesc in cele mai multe dintre alimentele pe care le mancam astazi. În timp ce strămoșii noștri consumau regulat plante, scoarta de copac, petale de flori, ca parte din dieta lor zilnica, noi astazi le folosim rar ca ingredient în unele salate.

Cu toate acestea, substanțele nutritive din plante sunt unice și de mare valoare pentru sănătatea noastră, mai ales într-o epocă în care stresul, lipsa de activitate, poluarea și alte dezechilibre fac atât de mult parte din viața noastra.

Cele 23 de extracte botanice au fost alese cu exactitate stiintifica pentru un efect maxim asupra celor 8 sisteme biologice ale corpului nostru:

– sistemul digestiv si energetic

– sistemul imunitar

– sistemul hormonal (endocrin)

– sistemul structural (muscular-osos)

– sistemul nervos

– sistemul de reproducere

– sistemul de eliminare

– sistemul cardiovascular

Acea putere optimă pe care ne-o dorim in fiecare zi, energie și sănătate, depind de toate sistemele din corpul nostru care lucrează împreună în echilibru și armonie.

Compozitia si formula speciala prin care INTRA Lifestyles echilibreaza cele 8 siteme biologice este:

intra-lifestyle-8-sisteme-biologice-corp

INTRA Lifestyles – 8 sisteme biologice ale corpului

Sistemul imunitar

INTRA Lifestyles reda capacitatea naturala a corpului de a se proteja.

Plantele pricipale: Radacina de lemn dulce, Astragalus rădăcină, Ciuperca Reishi, Macese, Cimbru

Plantele secundare: Gel de aloe vera, Rădăcină de ginseng siberian, Schisandra fructe de pădure, Rădăcină de cicoare

Sistemul Nervos

Ingredientele din INTRA Lifestyles sprijina coordonarea dintre creier, măduva spinării și rețeaua de nervi care strabat intregul corp.

Plantele pricipale: Ginseng siberian rădăcină, Rădăcină de Astragalus, Floarea pasiunii

Plantele secundare: Mușețel german, Cimbru

Ssitemul Structural (muscular-osos)

INTRA Lifestyles ajuta la mentinerea oaselor, mușchilor, articulațiilor și țesutul conjunctiv sănătos. Protejând organele delicate din corpul tau poti sa ai o pozitie dreapta si poti circula liber.

Plantele pricipale: Rădăcină de ghimbir, Sarsaparilla, Capsicum

Plantele secundare: nici una

Sistemul hormonal (endocrin)

Ingredientele din INTRA Lifestyles au capacitatea de a modula functionarea glandelor care elibereaza substante chimice, care în cele din urmă controleaza si ajuta la echilibrul restului de sisteme biologice din corpul nostru.

Plantele pricipale: Rădăcină Astragalus

Plantele secundare: Ginseng siberian rădăcină, Ciuperca Reishi, Semințe de schinduf, Semințe de țelină

Sistemul digestiv si energetic

Plantele din INTRA ajuta la digestia alimentelor mai bine, astfel încât organismul tau sa poata utiliza substanțele nutritive mai eficient pentru a construi și a hrăni celulele, oferind în același timp energia de care ai nevoie pentru a trăi o viață mai viguroasă.

Plantele pricipale: Gel de aloe vera, Rădăcină de ginseng siberian, Rădăcină de lemn dulce, Orz asiatic, Rădăcină de cicoare, Radacina de papadie, Mușețel german, Lucerna, Semințe de schinduf, Polen de albine, Ghimbir rădăcină

Plantele secundare: Macese, Boabe de ienupăr

Sistemul de eliminare

Extractele botanice din INTRA Lifestyles scapa corpul de deșeuri produse în procesul digestiv printr-un metabolism normal. Ele ajuta organismul sa scape de toxinele care intră în corpul nostru prin alimente consumate, băutură, și mediul înconjurător, în timp ce neutralizeaza radicali liberi cu antioxidanti.

Plantele pricipale: Gel de aloe vera, Orz asiatic, Schisandra fructe de padure, Radacina de cicoare, Radacina de papadie, Coaja de Cascara, Boabe de ienupăr, Semințe de țelină

Plantele secundare: Rădăcină de Astragalus, Macese, Sarsaparilla

Sistemul de reproducere

Plantele din INTRA ajuta la echilibrarea hormonala ceea ce duce la un sistem de reproducere sănătos.

Plantele pricipale: Pipsissewa

Plantele secundare: Semințe de schinduf, Ghimbir rădăcină

Sistemul Cardiovascular

Formula INTRA Lifestyles ofera un sistem cardiovascular sănătos dar si menținerea unui nivel de colesterol sănătos.

Plantele pricipale: Ciuperca Reishi, Orz asiatic

Plantele secundare: Rădăcină de cicoare, Lucerna

intra-lifestyle-8-sisteme-biologice-corp-noni-goji-calciu-acai-echinacea-vitaminae

INTRA Lifestyles – comparatie cu alte sucuri

Caracteristicile celor 23 de extracte botanice din componenta INTRA Lifestyles

intra-lifestyle-23-plante-botanice

1. Schisandra fructe de padure (Schisandra chinensis)

Folosit în diferite combinații de mii de ani, cercetările contemporane s-au concentrat asupra caracteristicilor antioxidante foarte puternice ale Schisandra.

2. Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus)

Una dintre cele mai tradiționale plante, temeinic documentate. Recent, „redescoperit”, pe baza studiilor de către oameni de știință ruși. Ginsengul elimina stresul, combate efectele secundare ale dereglarilor glandei tiroide si protejeaza de infectiile genitale.

3. Rădăcină de Astragalus (Astragalus membranaceus)

Este considerata una dintre cele mai superioare plante. Mai mulți experți consideră că este superioară chiar ginseng-ului în diverse aspecte. Radacina de astragalus este antiinflamatoare, stimuleaza sistemul imunitar, incetineste si previne dezvoltarea tumorilor, protejeaza sistemul cardiovascular, regleaza si previne diabetul si bolile asociate.

4. Musetel german (Chamomilla recutita)

Nativ în Europa; legendar, inca din cele mai vechi timpuri, pentru proprietățile sale blânde.

5. Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum)

Menționate înca din vremurile Chinei Imperiale ca „elixirul vieții”; utilizarea si consumul acestei ciuperci era rezervata doar pentru împărat.

6. Rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale)

Citeste in continuare aici. (sursa:produsebiomag.ro)

Social

Arhiva stiri