Florentina Gionea vine in orasul tau in Veg Fest Tour!

Timisoara VF

Bine v-am gasit dragilor,

Ma bucur sa va anunt ca in perioada 6-12 iunie voi face un tur prin tara si o sa vin chiar in orasul tau cu Veg Fest – Festivalul Vegetarienilor. O sa prezint Conferinta „Cum sa topesti Kilogramele in plus” si veti fi primii care veti putea vedea lansarea noului meu proiect. Deocamdata, tin secret!

Conferinta va avea loc in urmatoarele orase:

Timisoara 6 iunie!

Oradea 7 iunie

Oradea VF

Cluj 8 iunie

Cluj Napoca VF

Brasov 9 iunie – astept detalii de la organizatori!

Bucuresti 12 iunie

florentina gionea la veg fest (1)

Cum sa topesti kilogramele in plus! este o conferinta dedicata persoanelor care vor sa slabeasca prin adoptarea unui stil de viata sanatos si care vor sa topeasca kilogramele in plus. In cadrul conferintei afli trucuri despre slabire, detoxifiere fizica, mentala si emotionala. Afli noutati in materie de nutritie si ai parte de surprize. De asemenea, in cadrul conferintei are loc si lansarea Kit-ului „Cum sa slabesti fara nutritionist!”, ce cuprinde Jurnalul personal de Detoxifiere si audiobook-ul 24 de trucuri prin care sa topesti kilogramele in plus.

Despre Florentina Gionea:

Florentina Gionea este autoarea Kit-ului „Cum sa slabesti fara nutritionist!”, ce cuprinde Jurnalul personal de Detoxifiere si audiobook-ul 24 de trucuri prin care sa topesti kilogramele in plus. Este fondatoarea mai multor programe educationale de sanatate si a platformelorwww.iubimsigatim.ro si http://www.wellnesstricks.ro/
Absolventă a Cursului „Nutrition for Health Promotion and Disease Prevention”, Universitatea din San Francisco, California
Absolventă a „The Science of Gastronomy”, Universitatea din Hong Kong
Absolventă a „Cursului Cooking For Kids”, Universitatea Stanford
Absolventă și practicantă Tehnica Radianta Gradul I / Tehnica Polaritatii / Karuna Reiki / Cristaloterapie / Infoenergetica
Organizeaza demonstratii culinare, ateliere de gatit si tabere de detoxifiere. Se simte cea mai fericita atunci cand poate accesa energia descoperirii.

Va astept cu drag in fiecare oras. Intrarea la conferinte este libera si iesirea aglomerata, cum ii place sa spuna Maestrului Gheorghe Iovu!

PS: pentru cei care vor consultatii va rog sa ma contactati la 0727784667. In fiecare oras, datorita programului strns pot stabili doar 2 consultatii.

Florentina!

The post Florentina Gionea vine in orasul tau in Veg Fest Tour! appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri