De ce nu bea Dr. OZ cafea?

20160525_152121[1]

Bine te-am gasit!

Ieri a fost la Bucuresti Dr. OZ, celebrul doctor american! M-am dus la conferinta bucuroasa, desi in sinea mea credeam ca nu o sa aflu mare lucru. Spre surprinderea mea chiar am aflat multe lucruri pe care nu le stiam. O sa iti relatez si tie cateva dintre ele in acest material.

In primul rand as vrea sa apreciez specch-ul lui Andy Sekely, care a facut introducerea lui Dr. Oz in scena. Mi-a placut entuziasmul lui, energia si informatia. Si mi-a placut si Dr. OZ, care a venit cu informatii noi, bine explicate si documentate pe intelesul tuturor.

Dar sa-ti spunde ce nu bea Dr. Oz cafea. Dr. Oz este chirurg si dupa cum stim un chirurg trebuie sa fie dibace in sala de operatie. Cele 2 motive pentru care Dr. Oz nu bea cafea sunt:

tremuratul mainilor – consumul de cafea regulat si perseverent duce la tremurul mainilor ca si fumatul de altfel

nevoia de a merge imediat la baie, dupa consumul cafelei. Imagineaza-ti ca o ruda de a ta e in operatie pe cord deschis si medicul trebuie sa intrerupa operatia pentru a merge la toaleta. Nu e tocmai placut, nu?

Recomandarea lui a fost ca dimineata, inainte de a bea cafea, daca totusi consumi, este sa bei cel putin un pahar de apa cu lamaie. Astfel corpul se va hidrata. Dupa cum stii cafeaua, desi se spune ca are antioxidanti, deshidrateaza puternic organismul.

Alte trucuri de la Dr. OZ sunt legate de stres – de exemplu: pentru a-ti relaxa mandibula ia un dop de pluta si tine-l intre dinti cateva minute, astfel musculatura mandibulei, care este cea mai activa din corp se va relaxa si detensiona.

Si ultima informatie pe care v-o dau azi: Cele 4 lucruri de care are nevoie creierul – apa, mancare, somn si sex!

Sper sa puneti in practica trucurile si sa aveti o zi frumoasa! Mai am cateva trucuri de la Dr. OZ pe care o sa le impartasesc cu voi in alt material :)

Cu drag,

Florentina Gionea

The post De ce nu bea Dr. OZ cafea? appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri