Singura școală de editor imagine

Singura școală dedicată exclusiv formării de editor imagine/video își reîncepe cursurile în această vară.

Înscrierile pentru cursurile de editor imagine/video se fac până pe 6 iunie. Dacă vrei să lucrezi în televiziune, la o casă de producție sau îți dorești să câștigi bani muncind de-acasă ca freelancer, dacă ești conștient că un editor imagine nu înseamnă o diplomă, ci să știi să editezi, atunci ai ajuns unde trebuie.

Intră pe editorimagine.ro pentru înscriere și detalii. Mai mulți cursanți care au fost pregătiți de profesorii de aici s-au angajat imediat în televiziune și au devenit printre cei mai apreciați editori din țară.

Cursuri Editor Imagine Video

Cursuri Editor Imagine/Video

Unii au ales să plece în străinătate, acolo unde meseria de editor imagine este foarte apreciată și mult mai bine plătită decât la noi. Dacă urmezi cursurile acestei școli, faci din start economie. De timp și de bani.

Știm că timpul este cea mai prețioasă resursă a ta. Ca urmare, cursurile noastre de editor imagine nu se lungesc mai mult decât este necesar. Studiile ne-au arătat că noțiunile de bază în editare video se învață în cel mult 20 de ore.

Restul reprezintă multă muncă individuală. Motiv pentru care, un curs de EDITOR IMAGINE/video la școala noastră cuprinde 10 ședințe a câte două ore. Ca să nu mai vorbim de economia de bani.

Cursurile de editor imagine/video costă 400 de euro. Cel mai ieftin din România! Nu trebuie să faci credit sau să renunți la vacanța de vară.

Dacă vrei să lucrezi în televiziune, la o casă de producție sau îți dorești să câștigi bani muncind de-acasă ca freelancer, dacă ești conștient că un editor imagine nu înseamnă o diplomă, ci să știi să editezi, atunci ai ajuns unde trebuie. Intră pe editorimagine.ro pentru înscriere și detalii.

Oricine poate să devină editor imagine, iar pe piața muncii este cerere foarte mare, în multe domenii. Peste tot se lucrează în imagini. Imaginea exprimă o emoție, o stare.

Oriunde se lucrează cu poze și video, va fi întotdeauna nevoie de un editor imagine. Gândiți-vă că orice poză sau filmuleț postat pe rețelele de socializare se editează înainte. Asta înseamnă o imagine de calitate. Acum gândiți-vă că vorbim de editare la un alt nivel. Sunt domenii în care lipsa unui editor imagine/video este de neconceput.

In televiziune, spre exemplu, o știre bine făcută nu este doar meritul reporterului sau al operatorului. Editorul imagine este omulețul din spate care poate face artă dintr-un material brut sau poate strica toată muncă echipei.

Iar pentru a deveni editor imagine in televiziune nu este nevoie să prezinți o diplomă, ci doar să știi să montezi o știre cap-coadă cu imaginație și rapiditate. Structura unei știri (ambianțe, sincroane, vox-uri, etc) se va învăța tot în cadrul cursurilor, pentru cei care își doresc o carieră în televiziune.

Dar nu vorbim aici doar despre o meserie în televiziune. Vorbim și de nunți, botezuri, conferințe sau orice eveniment la care se filmează. Din toate, rămâne un moment. Editorului imagine îi revine sarcina de a face acea poveste in imagini care creează o emoție. El va rearanja tot ce s-a filmat pentru a obține un produs cu totul nou, prin tranziții de imagine, color grading, mixaj de sunet și efecte.

Dacă știi editare imagine/video poți lucra la case de producție, poți face videoclipuri sau montaj de tip documentar.

Cu editare imagine/video, vorba românului nostru, nu mori de foame. Întotdeauna vei avea un loc de muncă. Iar dacă ești un editor imagine bun, cu siguranță, ești și foarte bogat! 🙂

Social

Arhiva stiri