Aniversam 3 ani de cand facem educatie pentru un stil de viata sanatos!

12349586_1252924764734823_435426616_o (1)

Bine te-am gasit!

Azi aniversam 3 ani! 3 ani de cand facem educatie pentru un stil de viata sanatos. 3 ani de retete, 3 ani de oameni fericiti, 3 ani plini cu ateliere delicioase. 3 ani plini de provocari si reusite!

Iti multumesc pentru sustinerea ta si pentru ca esti alaturi de noi de 3 ani! Ce s-a intamplat cu Iubim Si Gatim in ultimul an? Dupa cum stii am lansat platforma de ziua mea de nastere, practic azi e o dubla aniversare. Ma bucur foarte mult ca pot impartasi cu tine ultimul an.

In anul ce a trecut am realizat mai multe planuri si proiecte si am invatat lectii de viata pretioase:

– Am testat si reconfigurat Programul Strong DETOX, un program cu rezultate foarte mari pentru cei cu care lucrez

– Atelierele noastre de gatit sanatos au prins aripi si peste 100 de participanti au plecat fericiti cu experianta gatitului la pachet si retete delicioase.

IMG_0846

Tabara de DETOX este din ce in ce mai frumos structurata, anul acesta vom avea 7 zile in loc de 5, am inclus si cura cu sucuri ca sa avem rezultate mai mari ca inainte. Toata echipa e fericita si asteapta tabara, care este de 21-27 mai anul acesta.

– Aparitiile la TV si evenimentele s-au tinut si ele lant! Antena 3, Tv H, Radio Itsy Bitsy, etc.

model 6a-01

– M-am mutat intr-un cabinet nou, la Institutul pentru Fericire, unde chiar ma simt fericita, iar echipa de acolo e minunata.

Tin sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut in ultimul an. Echipei mele, colaboratorilor, sponsorilor si partenerilor. Aniversarea de 3 ani va avea loc pe 16 aprilie, am ales sa o leg de un eveniment frumos si important: Conventia de Nutritie 2016. Mi-ar placea sa fii si tu acolo!

Ce planuri am pentru urmatorul an? Stiu ca o sa fii si tu parte din ele.

In 2016-2017 visez sa lansez o campanie nationala prin care:

– sa facem educatie in scoli

– sa ajutam mamele somere si sa le putem da posibilitatea de a lansa o afacere proprie in domeniul alimentar

– sa avem cat mai multe conferinte si evenimente care sa aduca publicului larg o constientizare mai mare a stilului alimentar si o sanatate mai buna.

Pentru a demara acest proiect am deschis un ONG, se numeste Oameni DE Actiune si principalul obiectiv este sa facem dezvoltare prin educatie. Voi reveni la tine cu mai multe detalii curand si cum poti sustine ideile de proiect pentru anul urmator.

Pe plan personal, in ultimul an am invatat lectii importante si frumoase. Am intalnit un partener minunat cu care am o relatie cu adevarat frumoasa si matura si in care ma declar fericita. Am reusit sa gasesc un echilibru pe toate planurile si sunt convinsa ca de acum pot oferi la scara mare ce am de oferit lumii. In rest, ma mentin cat mai mult in interior si ma observ si lucrez si mental si fizic, dar mai ales energetic. Pentru ca nutritia energetica este cea care va trebui cunoascuta de cat mai multa lume, iar eu trebuie sa fiu pregatita si sa ofer tot ce e mai bun.

Iti multumesc pentru urari si hai sa continuam impreuna toate proiectele acestea minunate.

Florentina Gionea

Specialist in Nutritie Energetica

Veggie Chef

The post Aniversam 3 ani de cand facem educatie pentru un stil de viata sanatos! appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri