Maria: „Am pierdut 5 kilograme si am scapat de durerile menstruale. Sunt foarte multumita”

Maria Iordache

Bine te-am gasit!

Asa cum te-am obisnuit, continui cu povestile celor care au lucrat cu mine pe programe de detoxifiere si nu numai. Azi povestea Mariei! Maria a pierdut 5 kilograme in 30 zile si a scapat de durerile menstruale. Clar a mai avut si alte rezultate pe care le vei afla curand.

Daca in materialul trecut in care ai aflat Povestea lui Florin, direct de la el, povestea Mariei o sa ti-o spun eu!

Maria, o femeie frumoasa, cu un business bine pus la punct si cu doua fetite superbe! A venit la mine in cabinet la o consultatie de rutina, la recomandarea unei prietene. Cel mai mult mi-a placut la ea ca stia ce vrea, fapt ce m-a facut sa lucrez un pic mai usor cu ea.

Dupa ce i-am facut analizele si i-am prezentat Programul Strong DETOX, Maria mi-a zis: „Eu in momentul acesta ma simt foarte bine, viata mea merge frumos si nu prea am probleme. Motivul pentru care vreau sa lucrez cu tine, Florentina, este pentru ca vreau sa pastrez aceasta stare de bine si de energie pe viitor, plus ca vreau sa mai dau jos cateva kilograme”

M-am bucurat sa o ascult pe Maria, mai ales ca mie imi place sa lucrez pe preventie. De ce sa ajungi sa te imbolnavesti, cand poti sa te mentii mereu sanatos si energic? Asa a facut si Maria. Am pus la bataie planul de atac si am inceput.

Ca orice om care intra intr-un program de detoxifiere si Maria avea temerile ei. Mai exact doua! Prima temere a fost legata de prepararea sucurilor, iar a doua de lipsa timpului in a pregati hrana din meniul personalizat.

„Iti spun sincer temerile cele mai mari au fost ca nu o sa-mi pot preparta hrana si sucurile pentru ca-mi vor lua prea mult timp, insa m-am linistit dupa prima zi, am vorbit cu tine la telefon si faptul ca am facut anumite ajutari in meniu mi-a spulberat temerile. Dupa aceea, nu am mai avut nicio problema”.

Maria face sport in fiecare zi si, desi, am sfatuit-o sa se abtina pe perioada cu meniu din sucuri, nu s-a abtinut si a mers la sala. Spre surprinderea mea si a ei a fost foarte ok cu energia.

Dupa doua saptamani de lucru, la sedinta a doua de wellness coaching, Maria a constatat cu bucurie ca ii disparusera durerile menstruale. In fisa de evaluare de la final Maria marturisea: ” Sunt foarte multumita de Programul Strong DETOX pentru ca din punct de vedere a kilogramelor in minus am ajuns acolo unde mi-am dorit si in plus au fost si alte rezultate pozitive: energia imbunatatita, tenul curatat si lipsa durerilor in timpul menstruatiei!”

Maria a obtinut si un rezultat indirect. Intr-una din zile m-am intalnit cu ea sa ii dau suplimentele si mi-a povestit despre fetita ei care manca mai multe dulciuri si era si putin peste greutatea normala. Nu stiu daca Maria a observat, dar cand m-am intalnit cu ea si cu fetitele, amandoua isi schimbasera stilul de viata si aspectul fizic in bine. Asta pentru ca mama lor, Maria, avea un stil de viata sanatos, iar copii intotdeauna ii copiaza pe parinti.

Pentru Maria cel mai mult a contat, pe langa sanatatate, ca rezultatele sunt vizibile. Lumea o admira pentru noul ei look, dar si pentru retetele noi pe care le pune in practica.

In final Maria e fericita, cele doua fetite ale ei sunt fericite si fericita sunt si eu. Probabil ca si tu te-ai molipsit de la noi :). Daca stii ca e bine pentru tine sa treci la nivelul urmator, intra si tu in Programul Strong DETOX. Am regandit programul dupa o analiza serioasa a clientilor din ultimul an. Vrei sa vezi noile modificari? Da click aici!

Te astept cu drag pe pana pe 29 februarie sa faci prima consultatie, pentru ca dam drumul la lucrul in sesiuni de grup! Iar de pe 29 incepem prima sedinta de coaching!

Cu drag Florentina! Te astept!

The post Maria: „Am pierdut 5 kilograme si am scapat de durerile menstruale. Sunt foarte multumita” appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri