Mama mea e o eroina! La multi ani de Ziua Mamei si a Femeii!

Poza de familie

Buna,

Azi o sa iti povestesc despre mama mea. Mama mea e o eroina! Si, mai mult decat atat e o eroina frumoasa! Mediul in care am crescut pana la o anumita varsta nu a fost cel mai fericit din lume. De mic copil am avut multe provocari si lectii de invatat. Uitandu-ma in urma, am realizat ca Mama mea e o EROINA! Nu stiu cate femei ar fi putut trece prin cate a trecut ea, nu stiu cate dintre ele trec si nici nu stiu cate au viziunea ei, o stiu insa pe ea, pe mama!

Mama este o EROINA:

– pentru ca a avut curajul sa nasca 4 copii

– pentru ca a avut curajul sa ii creasca asa cum a stiut ea mai bine

– pentru ca a reusit sa iasa dintr-o relatie toxica dupa 20 si ceva de ani

– pentru ca reusit sa inceapa totul de la zero dupa 45 de ani, cand multe femei cred ca viata lor s-a terminat

– pentru ca a reusit sa-si cumpere o casa fara sa aiba initial niciun ban

– pentru ca este o luptatoare si o vizionara si asa va ramane mereu.

Intr-o zi mergeam cu mama cu masina prin Bucuresti, avem si noi discutiile noastre spirituale si la un moment dat ma trezesc cu ea ca-mi zice:

Cand am vazut cat sunteti de destepti (vorbea de mine si fratele meu cel mare, noi suntem apropiati de varsta, iar cele 2 surori sunt mai mici), mi-am dat seama ca eu nu pot sa va ofer ce aveti nevoie ca sa va dezvoltati, asa ca mi-am zis ca o sa va las sa mergeti si sa experimentati tot ce se poate ca sa ajungeti la un nivel inalt. Am zis ca atat pot eu, dar am vazut ca voi puteti mai mult si nu am vrut sa va limitez!”, am ramas uimita de cuvintele ei si acum cand scriu ma trec lacrimile de emotie.

Si asa era, intotdeauna a existat o lupta intre mama si tata. Tata era genul de persoana care tragea spre tara si educatie si cultura de acolo. Mama a tinut mereu sa mergem la cea mai buna scoala si la facultate. Tata ne vedea la el in ograda.

Mama e mereu suprinzatoare, nu stii ce sa te astepti de la ea. Sau mai bine ii spun autentica. Am lucrat pe relatia cu ea din punct de vedere energetic pentru a ne imbunatati comunicarea. Ca orice copil, relatie cu parintii nu e 100% extraordinara, insa cand mi-am dat seama ca mama este parte din mine si armonia si pacea cu ea, va aduce pace si armonie cu mine. Am lucrat! Am Lucra! Si Iar LUCRAT! Am facut iertari, am sters patternuri si programe si am reusit sa ajung la iubirea adevarata pe care i-o poti purta unui parinte. In Biblie spune: „Iubeste pe tatal tau si pe mama ta si iti va fi tie bine” si asta am facut. Acum ii iubesc pe amandoi cu adevarat si imi este mie bine.

Si am inteles ca am luat de la amandoi si bune si rele. Si am mai inteles ca relele se pot preschimba in bine. Apoi m-am focusat pe calitatile ei si am observat ca mi-a transmis destule.

Apoi de unde credeti voi ca sunt eu asa frumoasa!?! De la mama, ca ne vede lumea pe strada si zice ca suntem surori. Am mai luat de la ea dorinta asta de a fi in fata oamenilor, am mai luat sinceritatea si onestitatea, am luat sau am primit mai bine zis de la ea multe.

Sunt sigura ca si fratii mei stiu ca mama noastra e o eroina. Pentru ca ne sustine si ne iubeste mereu, chiar si atunci cand gresim.

Te iubesc Mami!

Scris de fata mamei, Florentina!

The post Mama mea e o eroina! La multi ani de Ziua Mamei si a Femeii! appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri