Esti femeie? Trebuie sa citesti acest mesaj

Beautiful Young Woman Outdoor. Enjoy Nature

Draga femeie,

Am asteptat sa treaca 1 Martie, sa te bucuri se martisoare si urari. Am asteptat pentru ca trebuie sa citesti acest mesaj in liniste. Ia-ti 5 minute din timpul tau pretios pentru a simti ceea ce vreau sa iti transmit in acest moment.

Suntem femei, suntem minunate, traim vremuri epocale, vremuri in care FEMEIA SUPREMA din tine se trezeste, daca nu s-a trezit deja. Aceasta femeie suprema e in tine si locuieste acolo. Tot ce vrea ea este sa o readuci la viata. Nu iti voi spune cum, pentru ca nu stiu in totalitate, dar stiu ca a mea s-a trezit dupa o lunga perioada de vindecare personala. Ce te pot sfatui insa, este sa ceri ca ea sa se trezeasca. Poti folosi urmatoarea formula:

„Cer ca femeia suprema din mine sa se trezeasca si sa se manifeste la potentialul ei maxim!”, apoi lasa-te ghidata de vocea ta interioara si fa actiunile pe care le simti benefice pentru tine.

De ce este important sa se trezeasca FEMEIA SUPREMA din tine? Aceasta femeie este conectata cu Mama Pamant. Este o femeie plina de iubire, compasiune si siguranta. Te va ghida spre culmile fericirii interioare, vei descoperi pacea, linistea si iubire. Toata lucrurile vor inflori in jurul tau si vei fi inconjurata de abundenta, exact ca Mama Pamant! Lumina din sufletul tau va vibra din ce in ce mai tare, iar misiunea ta in acesta lume nu va mai fi un mister sau un ceva foarte greu de facut!

Mesajul pe care ti-l transmit este unul important si trebuie sa-l citesti pentru ca el va activa in tine PUTEREA FEMININA. Putere care vine din iubirea pura si neconditionata a lui Dumnezeu. Femeile si barbatii trec acum pe un picior de egalitate si fiecare va intelege cum sa-si ocupe locul in societate. Nu vor mai exista conflicte intre femeile trezite si barbati, pentru ca femeile trezite:

– nu vor mai lupta cu barbatii, doar ii vor iubi

– nu vor mai face competitie cu ei, ii vor sustine

– nu vor mai alerga dupa faima, bani si putere, toate aceste atribute sunt deja in ele si se manifesta armonios

Barbatii la randul lor:

– vor respecta si iubi mai mult femeia

– vor intelege rolul ei de sustinere si iubire

– se vor simti liberi sa creeze si sa materializeze ca sa impresioneze femeia trezita

Ei, barbatii vor intelege (multi dintre ei au inteles) ca doar prin sustinerea unei femei adevarate si trezite pot atinge culmile succesului. Unii o stiu, altii o vor invata.

Te rog sa iti imaginezi pentru o secunda ca faci doar lucrurile ca iti fac cu adevarat placere. Doar acelea care te fac fericita si implinita. Cum te simti? Ce sentimente minunate iti umbla prin suflet in acest moment? Scrie-le pe o foaie si pastreaz-o in portofel, iar atunci cand vei fi suparata, citeste-o din nou si adu-ti aminte cat esti de:

– Puternica

– Frumoasa

– Iubitoare

– Fericita

– Compasiva

As mai avea multe sa-ti spun, desi nu mai scriu asa des in ultima perioada, imi pasa si iubesc toate femeile si toti barbatii, pentru ca toti suntem un intreg, toti avem un suflet minunat si o misiune importanta pe pamant! Iar visul meu e si visul tau.

Sa ai o primvara frumoasa, la fel ca restul zilelor acestui an! La multi ani!

Semnat cu iubire si compasiune

Florentina

The post Esti femeie? Trebuie sa citesti acest mesaj appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri