Castigatorul din Saptamana cu nr. 4 in Programul Gratuit Wellness Tricks Online

12025417_530947563740761_1815325357_n

Salutare dragii mei,

Ati trecut cu brio si de cea de a 4-a saptamana din Programul Gratuit Wellness Tricks Online! Rezultatele sunt in fiecare saptamana foarte frumoase si pentru asta vreau sa va felicit pe toti pentru munca pe care o faceti in folosul sanatatii si tineretii voastre, chiar daca am mai spus asta.

Catigatorul din aceasta saptamana va primi:

– Apa cu Ph ridicat de la Aqua Carpatica

– Produse de la Solaris pentru cele mai mari progrese

Toate sunt pentru optimism si indeplinirea cu succes a provocarii din saptamana 4 a programului!

Dupa ce am citit ce mi-ati scris, am decis ca premiul din Saptamana 4 sa mearga catre:

Nicoleta Sandu! Wow! Un domn constiincios de data aceasta, dovada ca nu doar doamnele si domnisoarele se tin de treaba intr-ale wellness-ului. Uitati ce ne spune Nicoleta:

„Ma simt excelent! Chiar daca in continuare usor balonata de la regimul vegan. Am zile in care simt o nevoie mai mare de mancare, incerc sa invat din fiecare experienta, iar tinerea jurnalului – tin evidenta meselor cu ajutor MyFitnessPal – ma ajuta foarte mult sa imi dau seama ce anume ma face sa ma simt mai slabita si sa gasesc inbunatatir ma imbunatatesc”

*Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail pe florentina@iubimsigatim.ro cu Numele complet, Adresa de livrare, Adresa de E-Mail si Numarul de Telefon.

Sanatate si succes!

Florentina & Echipa Iubim si Gatim

The post Castigatorul din Saptamana cu nr. 4 in Programul Gratuit Wellness Tricks Online appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri