On Stage te asteapta la teatru!

On Stage inseamna productie de teatru, scenarii adaptate si personalizate, organizari de evenimente, discursuri inspirationale, impresariere artistica. Inseamna o echipa dedicata, care are convingerea ca prin accesul la cultura, cu totii putem spera la o lume mai educata si mai civilizata in care sa ne dorim sa traim si sa fim mandri ca ne crestem generatiile care vin din urma.

on-stage-teatru

INSPIRA si On Stage s-au nascut poate din cea mai frumoasa si atipica poveste de dragoste, pe cat se poate de reala, pe cat se poate de umana: au avut vise, indoieli, certitudini, provocari, sperante, suisuri si coborasuri… si foarte multe lucruri de descoperit si de invatat. Suntem acele mici companii facute dintr-o dragoste sincera pentru arta si artisti.

Ne mandrim ca dupa doar 2 ani, una dintre productiile noastre, “Fa-mi loc!”, a depasit granitele tarii… a ajuns la Bruxelles, la Palais des Beaux-Arts   (BOZAR ) cel mai prestigios complex cultural din Belgia, la Paris, la Palatul Behague, la Londra (Leicester Theatre), la Toronto si Montreal ! Si speram ca foarte curand vom ajunge in fata a cat mai multor romani si straini din toata lumea!

Pana in prezent, Asociatia INSPIRA si On Stage au in portofoliu 5 productii (spectacole de teatru): Fa-mi loc!, MASCULIN – FEMININ, Acum ori niciodata , Pescarusul. Ultimul act. si Hotii de frumusete(co-productie cu Compania de Teatru Daya) . Urmeaza si alte proiecte la fel de valoroase despre care o sa va scriem si la care va vom invita de fiecare data cu drag.

Avem colaborari cu regizori si actori din tanara generatie, dar si cu nume de renume de pe scena teatrului romanesc: Radu Beligan, Mihai Constantin, Lia Bugnar, Chris Simion, Medeea Marinescu, Marius Manole, Serban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Mirela Oprisor, Nicoleta Lefter, Ilinca Manolache, Laura Cret, Andrei Aradits, Theodora Stanciu, Catalin Stelian, Ioana Marchidan, Istvan Teglas, Carmen Lidia Vidu, Bogdan Gagu, Catalina Antal si lista poate continua…

Despre toate proiectele nostre, puteti citi aici: http://asociatiaonstage.ro/proiecte.html

(On Stage)Unde ne gasiti in perioada urmatoare?

Sambata, 21 noiembrie: Fa-mi loc! la Godot Café-Teatru, de la ora 15:00
Sambata, 21 noiembrie: First Date, la Copper’s Pub, de la ora 19:00
Vineri, 27 noiembrie: Textul inainte de toate, la Copper’s Pub, de la ora 20:00
Sambata, 28 noiembrie: Trupa de impro “iELE”, la Copper’s Pub, de la ora 19:00
Sambata, 28 noiembrie: Masculin-Feminin la Godot Café-Teatru, de la ora 22:00
Duminica, 29 noiembrie: Acum ori niciodata la Godot Café-Teatru, de la ora 15:00
Sambata, 5 decembrie: „Fa-mi loc!” la Godot Cafe Teatru, de la ora 22:00
Vineri, 11 decembrie: „O comedie despre insomnie” la Copper’s Pub, de la ora 20:00
Sambata, 12 decembrie: „Masculin-Feminin” la Godot Cafe Teatru, de la ora 15:00
Vineri, 18 decembrie: ”Acum ori niciodata” la Godot Cafe Teatru, de la ora 22:00
Duminica, 20 decembrie: „Fa-mi loc!” la Godot Cafe Teatru, de la ora 21:45

Social

Arhiva stiri