Cine e norocosul castigator al PREMIULUI din Saptamana 2!?! Esti curios sa aflii?

12025417_530947563740761_1815325357_n

Bine v-am regasit dragii mei,

Aveti multe rezultate si saptamana aceasta, ceea ce ma bucura foarte tare.

Catigatorul din aceasta saptamana va primi:

– Apa cu Ph ridicat de la Aqua Carpatica si produse de la Canah pentru premiile saptamanale

– Produse alimentare sănătoase de la Solaris, sponsorul nostru principal, pentru o luna (cand am vazut ce bunatati au pus pe lista mi s-a facut pofta instant)Dupa ce am studiat cu atentie ce mi-ati scris am decis ca premiile din Saptamana 2 sa mearga catre:

Gabriela Maria Petre : „Am fost fara exagerare „beata” de fericire (nu am baut niciodata alcool, deci nu are nici o legatura cu el), de regula sunt fericita, dar astazi am depasit cu mult set point-ul fericirii mele, sunt bine dispusa, mult toleranta peste normal cu ceilalti, compasiune si foarte bine cu mine insami. „

Felicitati tuturor! Se vede din ce mi-ati scris ca sunteti minunati/e. Sunt sigura ca va descurcati foarte bine mai departe, in saptamana 3.

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail pe florentina@iubimsigatim.ro cu Numele complet, Adresa de livrare, Adresa de Mail si Numarul de Telefon.

Succes in continuare!

Cu drag,

Florentina Gionea

Specialist in Nutritie Energetica

The post Cine e norocosul castigator al PREMIULUI din Saptamana 2!?! Esti curios sa aflii? appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri