Castigatorul primei saptamani din Programul Wellness Tricks Online a fost ales ……

12025417_530947563740761_1815325357_n

Salutareee,

Ce imi mai place sa dau premii. Oamenii se bucura atunci cand castiga si mai ales cand au si jucat corect dupa regulile jocului. Premiile sunt frumoase si mari. Avem produse de la Solaris si Apa Plata cu ph ridicat de la Aqua Carpatica. Suuper nu e asa!!!!

Dificil sa alegi castigatorul saptamana aceasta, mai ales ca avem 1600 de persoane inscrise in program si dornice sa castige. Am citit impreuna cu echipa mea toate Notebook-urile trimise de voi si ne-a placut tare mult ce scrieti acolo. O sa redam cateva din testimoniale.

Emotii si suspans!!! Castigatoarea este ……………………. Andreea Calin !!!! Felicitari!!!

Concluzia Andreei: „Saptamana aceasta m-a facut sa constientizez cat de importanta este hidratarea, mai ales ca si de aceasta data s-a nimerit sa fiu racita si sa nu consum apa dupa masa. A fost relativ usor, astept cu nerabdare urmatoarele provocari”

Andreea te felicit inca o data! Te rog sa trimiti un email pe florentina@iubimsigatim.ro cu datele tale (adresa de livrare a premiilor, nume complet si numar de telefon). Sponsorii nostrii iti vor trimite premiile cat mai curand.

Dragi participanti in Wellness Tricks Online, haideti sa o felicitam si sa fiti pregatiti ca urmeaza premii si mai mari!

Eu va urez succes si multe miscare in aceasta saptamana!

Cu drag,

Florentina Gionea

Specialist in Nutritie Energetica

The post Castigatorul primei saptamani din Programul Wellness Tricks Online a fost ales …… appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri