Ce fac liderii diferit pentru a atinge excelența?

Te-ai întrebat vreodată ce fac liderii diferit astfel încât să reușească în cariera și viața lor? Mulți dintre ei nu se nasc cu calități speciale sau talente deosebite, însă totuși ajung să își îndeplinească visurile și să trăiască la adevăratul lor potential.

Cum fac asta?

leadership-geana-sa-fi-sef

Răspunsul este unul simplu – zi de zi, liderii adevărați învață din experiențele proprii și de la alți lideri cum să fie mai eficienți, țin pasul cu tot ceea ce este nou și investesc timp, energie și bani în dezvoltarea lor ca persoane, pentru că ei știu că investind în ei înșiși îi pot ajuta mai departe și pe alții să își atingă obiectivele.

 Tu ce fel de lider ești?

Dacă ai lucrat vreodată cu o echipă, ai gestionat proiecte sau pur și simplu ai încercat să preiei controlul asupra vieții tale într-un mod conștient, cu siguranță că te-ai întrebat în ce fel și cum ai putea să-ți duci calitățile de lider la un alt nivel. Pentru că leadership-ul, după cum ai putut observa, este o continuă învățare, asimilare și implementare a unor obiceiuri și strategii menite să îți îmbunătățească relația cu echipa, să aducă rezultate mai bune la nivel de organizație și să creeze un impact mai mare în jurul tău.

 O echipă de 3 lideri, coachi si speakeri români, parte din echipa John Maxwell Team s-au întrebat de-a lungul timpului ce pot face liderii mai bine și ce necesar de învățare au aceștia, astfel pentru a-I ajuta să atingă succesul pe care și-l doresc, toate aceste informații fiind structurate într-un seminar complex și interactiv care va avea loc în 19 noiembrie la Arad.

 Bogdan Horodincă, unul dintre cei 3 speakeri, cu o experiență de mai bine de 18 ani în business, ne spune câteva cuvinte despre ideea din spatele acestui eveniment și ceea ce va prezenta la seminarul „Atinge excelența prin leadership”:

 „După 18 ani de muncă cu oameni și calculatoare am ajuns la concluzia că și oamenii sunt „virusabili”. Avem momente când lucrurile „nu ne ies”, când funcționăm greu, când abia ne pornim sau tărăgănăm totul, zile când abia ne ridicăm din pat sau când orice piedică parcă e Himalaya. Și, interesant, așa percepem și un calculator despre care știm că a funcționat bine cândva dar acum ne scoate peri albi! Cu calculatorul ce facem în cazul în care nu îl aruncăm pe geam? Mergem la specialist să îl deviruseze! La întâlnirea noastră voi pune bazele Devirusării Mintii. Vom învăța să ne eliberăm de cele ce ne țin în loc, să funcționăm asa cum ȘTIM că putem funcționa și să spunem RE-START! unui nou  <eu>.”

Evenimentul va avea loc la Hotel Continental Forum în data de 19 noiembrie, de la orele 18:00, iar organizatorii pregătesc o serie de surprize participanților. Cei care doresc să vadă seminarul online sau să fie prezenți la eveniment, își pot achiziționa bilet pe http://metodedesucces.ro/index.php/rezerva-bilet/eveniment-arad

Social

Arhiva stiri