Liderii se întâlnesc la seminarul „Atinge excelența prin leadership”

Metode de succes

Trei speakeri John Maxwell Team te invită să descoperi excelența prin leadership, într-un eveniment ce va avea loc pe 19 noiembrie, la Arad.

Fiecare dintre noi are nevoie de „ustensilele” potrivite pentru  a se dezvolta și pentru a ajunge la succesul pe care și-l dorește. De la aceste idei au plecat Florina Rădulescu, Mirela Pascu și Bogdan Horodinca, trei coachi și traineri care își propun ca prin experiența lor să aducă un plus de valoare în viața și cariera liderilor arădeni.

metode-de-succes

„Atinge experiența prin leadership” este primul seminar dintr-o serie de  evenimente care va avea loc în țară cu scopul de a oferi participanților metode eficiente prin care își pot dezvolta cariera și viața personală.

Despre primul eveniment, Florina Rădulescu ne spune: „Am gândit acest eveniment pentru acei oameni care își doresc să se dezvolte continuu și să afle cele mai noi și mai utile practici prin care leadership-ul îi poate ajuta să aibă o carieră în ascensiune și o viață împlinită. Împreună cu colegii mei, dorim să aducem și în Arad un eveniment unic, prin aplicabilitatea informațiilor și experiența oferită fiecărui participant la acesta. Totodată, dorim ca prin acest eveniment, să sprijinim o serie de proiecte sociale care se desfășoară în Arad și să construim alături de participanți o rețea puternică de oameni care prin abilitățile lor de leadership modelează în bine lumea în care trăim.”

Pe lângă cele 3 discursuri incluse în agenda evenimentului, organizatorii le mai pregătesc celor prezenți o serie de surprize și câțiva invitați de marcă. O parte din banii adunați din vânzarea biletelor vor fi redirecționați către asociația „Culori cu suflet”, care ajută copiii cu diverse probleme finaciare.

 Seminarul „Atinge excelența prin leadership” din data de 19 noiembrie 2015 va avea loc la Hotel Continental, începând cu orele 18:00. Biletele se pot comanda pe site-ul www.MetodeDeSucces.ro.

Metode de succes

Social

Arhiva stiri