5 lucruri pe care sa le faci pentru sufletele celor decedati in Colectiv!

01 (1)

Foto: Florin Dinescu

Buna,

Am stat ceva sa ma gandesc daca sa scriu pe tema celor decedati in Colectiv sau nu. M-au trecut multe stari si diverse ganduri toate amestecate. Am aflat dimineata despre tragedie, pentru ca nu ma uit la televizor si nu am acordat prea multa atentie subiectului fiindca ma pregateam de Nutrisoul Workshop un atelier dedicat sufletului. In acea zi am facut o rugaciune-meditatie impreuna cu grupul pentru sufletele celor decedati si afalti in suferinta.

Principala mea preocupare este Nutritia Energetica! Fac aceste precizari ca sa intelegi mai bine cele 5 lucruri pe care le recomand persoanelor implicate in incidentul din Colectiv. Nutritia energetica se rezuma in cateva cuvinte la toate tipurile de energie pe care le primim in sistemul nostru. Presupun ca ai invatat la fizica: orice corp are o energie, orice unda transmite o vibratie si aici ma refer la sunete si in special muzica. In concluzie, cam tot ce intra in sistemul nostru energetic: mancare, vorbe, sunete, ganduri, actiuni genereaza un anumit camp de o anumita vibratie.

Nu ma intind cu povestile pentru ca mai important acum este sa vedem ce avem de facut pentru a sustine persoanele implicate in incident si rudele acestora.

Cele 5 lucruri pe care ar fi bine sa le facem din punct de vedere energetic in acest moment sunt:

1 – Aprinderea lumanarilor cu intentia clara: Pe aceasta lumanare se deschide Coloana de Lumina a Lui Dumnezeu pentru a ridica gradul de lumina sufeltul lui: (urmat de prenumele celor decedati in incidentul de la Colectiv) Stefan, Stefan, Catalina, Mimi, Maria, Valentin, Mihaela, Petre Andrei, Laurentiu, Constantin, Ioan, Diana, Nicoleta, Gabriel, Nelu, Vlad, Carmen Irina, Valentina, Catalina, Alexandru, Stefan, Simona, Liliana, Diana, Radu, Claudiu, Alexandru. Apoi cereti ca la stingerea lumanarii Coloana de Lumina a lui Dumnezeu sa se inchida.

Sufletele plecate din corpul fizic au la dispozitie 40 de zile pentru a se ridica la cer si pentru a-rezolva problemele cu persoanele ramase pe pamant. De aceea urmatorul pas este esential pentru rudele apropiate, desi sunt in durere ar fi bine sa…

2 – Sa faca Rugaciunea iertarii pentru eliberarea sufletului. Durerea provocata de pierderea copiilor, in cazul de fata majoritatea erau tineri, este imensa. Este foarte greu sa accepti vestile socante. Insa peste cateva zile cand lucrurile de vor calma, daca stii persoane afectate de incidentul din Colectiv, te rog sa ii trimiti aceasta rugaciune:

„Doamne Dumnezeule imi cer iertare pentru toate greselile facute cu voie si fara de voie, cu gandul, cu fapta sau cu vorba, stiute sau nestiute, gandite sau negandite fata de Simona (aici se spun pe rand prenumele celor pentru care se face rugaciunea).

Doamne Dumnezeule o/il iert pe ………………….. pentru toate greselile facute fata de mine cu voie si fara de voie, cu gandul, cu fapta sau cu vorba, stiute sau nestiute, gandite sau negandite.

Doamne Dumnezeule ma detasez si accept ca sufletul lui ………….. sa se ridice la cer in lumina spre binele sau. AMIN”

Rugaciune se aplica si celor din spitale din care se scoate ultima parte cu ridicarea sufletului la cer.

3 – Sa poarte doliul cu grija! In credinta noastra ortodoxa, negrul este culoarea care reprezinta doliul si cumva suferinta legata de pierderea cuiva drag. In cromoterapie, culoarea neagra este una dintre cele mai periculoase. Ea inchide treptat functiile organismului (adica inchiderea centrilor energetici care se hranesc cu energie de la natura, lumina de la soare, etc). Inchide functia hipotalamusului si a talamusului, ceea ce duce la urmatoarele simptome:

– accentueaza starea de depresie

– intuneca gandirea

– duce emotiile spre negativ

– scade vibratie energetica (vitalitatea)

Totusi ce este de facut in acest caz? Exista o dogma bisericeasca si sociala si dorinta de a ne pastra integritatea fiintei, chiar daca trecem printr-un moment greu.

Solutia e simpla si la indemana: Pune pe sub hainele negre un alt rand de haine colorate. Iti recomand urmatoarele culori:

– galben pentru putere interioara sa treci peste moment

– verde pentru echilibrare emotionala si in gandire

– rosu pentru energizare in momentele grele

De asemenea te ajuta si daca consumi alimente din aceste culori sfecla, vin, rosii, rodii, banane, lamai, ghimbir, broccoli, verdeturi etc.

4 – Rudele sa faca actiuni constate care sa-i ajute sa treaca pentru momentele grele. Sa se sustina reciproc. Si aici nu ma refer la parere de rau si regrete, ci sa foloseasca intre ei cuvinte de imbarbatare, incurajare si chiar iubire atat cat pot. Dupa mobilizarea de pe Facebook sunt foarte multi oameni care ii sustin in toate modurile. De evitat: starile de plans continue, inchiderea in casa (parcul sau padurea este o solutie buna de limpezire a fiintei).

5 – Tu si eu, ca observator direct al evenimentului genereaza emotii si vibratii pozitive. Am evitat sa ma uit la TV dupa stiri. Am citit printre randuri ultimele informatii. Dar aseara, nu m-am mai putut abtine, m-am uitat la 2 stiri pe site-ul Pro TV. Stiam de ce evitasem acest subiect si acum iti spun si tie.

Emotia transmisa si captata foarte bine a fost aceea de durere. Din momentul in care m-am uitat la stire am simtit in piept o durere mare. Este durerea parintilor si rudelor decedatilor, cumulata cu cea a prietenilor si cu cea a celor care au empatizat cu ei.

Dupa cum stii durerea genereaza durere. Si cum pui mai multa durere intr-un loc ea devine si mai multa durere! Daca intr-adevar vrei sa-i ajuti pe cei aflati in suferinta dupa incidentul din Colectiv, sfatul meu ar fi sa nu le amplifici durerea, cumva ramai detasat si trimite ganduri pozitive de lumina, iubire, pace si liniste. Te poti ajuta de fraza:

„Trimit pace, lumina, liniste, intelegere si acceptare tuturor persoanelor care sufera dupa incidentul din Colectiv”

Astfel, tu ajuti la ridicarea frecventei si nu la cresterea durerii care deja exista!

PS: Daca ai la poza de profil culoarea neagra, ar fi de preferat sa o inlocuiesti cu o lumanare, sau alta imagine care reprezinta lumina (negru nu intra in spectrul de culori)

Precizari: nu sunt o persoana habotnica, cred in puterea divina si sunt deschisa catre orice metoda de a creste lumina, bucuria si pacea fiintei umane. De aceea cred ca impreuna ii putem ajuta pe cei in suferinta ridicandu-i chiar si de la distanta.

Imi suna multe in inima si minte acum, insa voi reveni cu un articol prin care intentionez sa le explic romanilor ce au cu adevarat de invatat din experienta de la Colectiv.

Pana atunci spor la a pune in aplicare sfaturile de mai sus! Sunt benefice inclusiv pentru tine!

Florentina Gionea

Specialist in Nutritie Energetica

The post 5 lucruri pe care sa le faci pentru sufletele celor decedati in Colectiv! appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri