Florin 31 ani: ” Cand Ioana a plecat mi-a rupt sufletul in doua”. Ce se intampla dupa o despartire!

man crying

Bine te-am gasit!

Azi vreau sa vorbim despre nutritia energetica din relatii. O relatie se intemeiaza cu scopul de a ne hrani inima, sufletul, mintea si trupul. Dar ce sa faci cand relatia s-a incheiat si tu inca nu esti impacat cu asta? O sa iti povestesc despre Florin azi, un client special de al meu, (te-ai prins ca i-am schimbat numele, imi place sa pastrez confidentialitatea). Scriu aceasta poveste cu acordul lui pentru ca vrea cat mai multi barbati sa treaca mai repede peste ce a trecut si el.

Florin a venit in cabinet la recomandarea unei prietene. Se despartise de curand de iubita lui Ioana. Asa spune el, de curand. Trecusera 3 luni si el nu mai putea sa se refaca! Florentina, am incercat toate metodele. Stiu ca nu mai putem fi impreuna, in plus ea este cu altcineva. Nu ma deranjeaza, dar nu reusesc sa ma adun dupa ce a plecat din viata mea.

„Am inteles”, ii raspund eu! Am cateva intrebari pentru tine. „Te ascult” spuse el.

– Ce a insemnat aceasta relatie pentru tine?

F – Ioana a fost sau este femeia visurilor mele! Nici nu mai stiu o vreau si nu o vreau in acelasi timp.

– Ce ai investit in aceasta relatie?

F – Timp, energie, orice, chiar si sufeltul mi l-am dat pentru ea!

– Ok, cum te-ai simtit cand Ioana a plecat?

F – Am fost devastat! Nu mi-a venit sa cred! Cand Ioana a plecat mi-a rupt sufletul in doua!

– Da! Imi e clar!

Am mai discutat si i-am facut o scanare energetica. Apoi am stabilit impreuna planul de reabilitate sufleteasca a lui Florin.

Ce-a facut Florin? Pai o prostioara! Si-a pus sufletul in relatie, cum multi dintre noi fac asta. Din masuratori am mai ajuns la concluzia ca pe langa bucatile de suflet lasata la Ioana, mai avea si in poiectele de munca puse cateva.

Si ce e in neregula cu a pune suflet? M-a intrebat Florin. Este, Florin, orice energie consumata de pe sufletul tau provoaca tristete, anxietata, nesiguranta, senzatia de a nu apartine de nimeni si nimic. Nici macar de pamant.

A da, am aceste senzatii. Desi se manifesta la nivel subtil, le am. Stii, mie, ca barbat, imi e chiar greu sa vorbesc toate lucrurile acestea cu tine!

L-am linistit ca totul e 0k si ne-am apucat de treaba. In cateva sedinte de coaching energetic am rezolvat problema si …..

A fost o data Florin care avea sufletul rupt in doua de despartirea cu Ioana. Acum Florin se simte bine, e fericit, se descopera pe sine si e dispus sa intre intr-o noua relatie la momentul potrivit. Mai mult a primit si cateva sfaturi pretioase despre cum sa se raporteze la noua lui relatie, astfel incat sa fie bine in orice moment!

La plecare, dupa ultima sedinta, Florin mi-a zis: „Crezi ca ar fi vreo metoda prin care sa lucrezi ce ai lucrat cu mine cu un numar mai mare de persoane? Mai am cativa prieteni care nu are recunoaste nici in ruptul capului ca inca sufera dupa fostele!” M-am amuzat de grimasa lui si i-am zis ca o sa ma gandesc!

Dupa cateva lui uite ca ideea lui Florin a ajuns in practica! Se numeste NutriSoul Workshop si are loc in 31 octombrie 2015 la Bucuresti.

Ce vei face in cadrul NutriSoul Workshop:

– vei afla in ce stadiu se afla sufletul tau

– cum poti sa ti-l reintregesti, mai ales daca a fost fragmentat

– cum sa te relaxezi si sa treci de barielele mentale si emotionale pentru a accesa energia sufletului

– vei invata sa te relaxezi prin exercitii fizice si dans, am invitati speciali pentru tine (vezi cine sunt mai jos)

– vei cunoaste alte suflete (am o banuiala ca te-ai saturat de masti si falsitate)

– vei socializa si te vei simti extraordinar

Ce obtii la finalul NutriSoul Workshop?

– Claritate

– Implinire

– Fericire

– Satisfactie

– Energie

– Putere

– Polaritate

– Prieteni

Vin si eu la NutriSoul Workshop!

Cine sunt trainerii evenimentului NutriSoul Workshop?

Florentina Gionea – Specialist in Nutritie Energetica, te va ghida sa afli in ce stadiu se afla sufletul tau. Prin tehnici energetice potrivite vei putea sa afli si sa vindeci partea sufleteasca. Mai mult decat atat, in urma sesiunilor vei putea sa simti integrarea si armonizarea sufletului tau.

„Pentru mine NutriSoul Workshop este unul dintre cele mai speciale ateliere. Schimbarile se produc la nivel profund si au efecte imediate, dar si pe termen lung. Cel mai mult iubesc valul de energie care se creeaza prin sinergia sufletelor prezente. Abia astept sa ne vedem acolo”, Florentina

MomoMomo Peter Sanno – artist desavarsit si dansator contemporan, Momo ne va duce pe urmele dansului in cautarea sufletului. Vom relaxa corpul si il vom misca natural prin dans, armonie si voie buna. Momo este seminalistul emisiunii Romanii au talent si unul dintre cei mai buni si expresivi dansatori de la noi.

„Workshopul este o aprofundare a miscarii organice si naturale a corpului. Timp de o ora si jumatate vom explora fluiditatea corpului, ii vom gasi echilibrul si ii vom genera putere. Vom dansa prin prisma intelegerii propriului corp, a propriei abilitati de a exprima miscarea”, Momo

10974282_10153124924114797_4261552303158064509_oAndreea Ganea – yoga&fitness&soul instructor

Andreea ne va invata cum sa ne acordam corpul in asa fel incat sa ne armonizam energia. Cu cat energia este mai echilibrata, cu atat vom putea percepe mai bine ce mesaj are sufletul nostru pentru noi.

Si un invitat surpriza! (surpriza e surpriza) :)

Imi place! Vin si eu la NutriSoul Workshop!

Programul NutriSoul Workshop

10.00 11.00 Atelier de cunoastere si conectare cu Florentina Gionea

11.00-11.15 pauza de gustare

11.16 – 13.00 Worshop de relaxare in energia personala cu Andreea Ganea

13.00-14.00 pauza de pranz

14.00 -15. 00 Magic Touch Workshop cu Florentina Gionea

15.01-16. 30 Workshop fluiditate si eliberare prin dans cu Momo Peter Sanno

16.31 – 18.00 – Reconectara cu sufletul nostru cu Florentina Gionea

18-18.30 Sharing si rearanjare a energiei personale

Invitatul special ne va asista pe durata mai multor worskshop-uri.

NutriSoul Workshop cuprinde:

– workshop-urile din program

– gustarile dintre mese

– masa de pranz

(Vom opta pentru o varianta sanatoasa a mesei de pranz pentru a ne asigura ca ridicam nivelul de energie corespunzator)

Investita ta 249 lei

Reducere cu inscriere pana la 20 octombrie – 159 lei

Reducere de grup de la 3 persoane – 149 lei.

Pentru participantii in Wellness Tricks si clientii fideli – 129 lei

Vin si eu la NutriSoul Workshop!

The post Florin 31 ani: ” Cand Ioana a plecat mi-a rupt sufletul in doua”. Ce se intampla dupa o despartire! appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri