Network Marketing Forum – Editia II: 1 NOV 2015 (Intâlnirea profesionistilor în vânzări directe)

Network Marketing Forum, pregătit pentru a doua ediție. Evenimentul dedicat profesioniștilor în vânzări directe și network marketing va avea loc duminică, 1 noiembrie 2015, la Hotel Marshal Garden din București, începând cu ora 10:00.

TimeTV.ro este partenerul acestui eveniment si voi aveti doar de castigat. Primiti 20% discount din pretul biletului. Pretul biletului este de 120 de lei dar introducand CODUL „timetv” atunci cand plasati comanda aici, pretul va fi de 96 de lei.

Cumpara biletul tau de aici.

Tema – Ajutându-i pe ceilalți – va fi abordată de o serie de parteneri independenți de elită, lideri din top managementul unor companii de vânzări directe și traineri.

Printre speakerii evenimentului din 1 noiembrie se numără:

  •     Ana-Maria Iancu, Country Manager LR Health & Beauty Systems
  •     Florin Mureșan, Ambasador director, Life Care
  •     liderii Calivita Ionela Bădilă și Victoria Voicu
  •     Constantin D. Pavel, scriitor, trainer, fondatorul sistemului SelfCoach
  •     Nawid Habib, Director Executiv Levilon
  •     Cristi Călina, Rubin OneCoin România
  •     Iulian Prigoreanu, Cofondator MLM NEWS

Invitatul special al evenimentului este unul dintre inițiatorii educației non-formale din România: Andy Szekely, autor, trainer, speaker.

În dorința de a reprezenta cât mai mult întreaga industrie, lista speakerilor este în continuă creștere Pe măsură ce noi nume mari ale industriei vor valida teme de interes, vom anunța prezența acestora pe scena NM Forum – Ediția a II-a, toate noutățile putând fi găsite pe site-ul evenimentului, nmforum.ro.

Network-Marketing-forum

Network Marketing Forum – Editia II: 1 NOV 2015

O noutate a celei de-a doua ediții este aceea că NMForum va fi și locul unei lansări editoriale. Este vorba despre o nouă carte semnată de Cristian Onețiu, cofondatorul Life Care, cea mai mare companie românească de vânzări directe și deținătoarea primului Trofeu NM Forum, la categoria companii. Cu o experiență antreprenorială de peste 15 ani, Cristian Onețiu este, de asemenea, autorul cărții “Start în Antreprenoriat”.

Biletele se găsesc la vânzare pe platforma nmforum.ro sau la telefon 0722.630.598 (persoană de contact Cristina Bărănescu).

Organizat de Asociația Educațională Opțiuni Pentru Viitor, prin proiectul MLM News, Network Marketing Forum este prima serie de evenimente informaționale și educaționale dedicate zonei de vânzări directe și network marketing, având ca obiective crearea spațiului propice schimbului de experiență între profesioniștii în domeniu și consolidarea acestei industrii în România.  De asemenea, Network Marketing Forum este o întâlnire accesibilă persoanelor deschise către opţiuni noi antreprenoriale sau de suplimentare a veniturilor şi care doresc să se informeze vizavi de acest domeniu, printr-o întâlnire directă cu lideri de top din România.

NM Forum vine într-un context în care opțiunile antreprenoriale oferite de companiile de vânzări directe reprezintă o soluție economică reală și o opțiune financiară de viitor. Conform ultimelor statistici oferite de Federația Mondială a Asociațiilor Companiilor de Vânzări Directe (WFDSA), vânzările globale în domeniul de network marketing s-au ridicat la 182,8 miliarde de dolari în anul 2014, forța de vânzări la nivel mondial fiind de aproape 1 miliard (99.724.641) de parteneri  independenți. În România, industria vânzărilor directe a crescut față de 2013 cu 1,4%, în 2014 înregistrând vânzări de 373 de milioane de dolari și 302.500 de distribuitori.

Vezi cum a fost la prima editie.

Social

Arhiva stiri