Renu 28 – Secretul tinereții celulelor tale (molecule de semnalizare redox)

Renu 28 – miracolul reintineririi celulelor (gel 80 ML)

Renu 28 contribuie la refacerea conexiunilor critice și a comunicarii între celule cu ajutorul Moleculelor de semnalizare REDOX, lucru ce asigura o reinoire si o suplimentare optima.

RENU 28 este un produs revolutionar, fără conservanți și hipoalergenic, oferind o abordare simplă, naturală pentru sanatatea pielii. Prin tehnologia patentata de semnalizare redox de la ASEA, această terapie unica sprijină procesul de reinnoire naturala a pielii, îmbuntățește tonusul și echilibrul si revitalizeaza aspectul tineresc. Fiecare centimetru pătrat de piele este format din circa 500.000 de celule.

RENU 28 contribuie vizibil la sănătatea, rezistența și reîntinerirea celulelor pielii în armonie cu procesul natural de apărare a sistemului celular. Cu ajutorul Moleculelor Redox din componența sa, acest gel unic oferă un sprijin esențial în legăturile și comunicarea celulară pentru a asigura cea mai rapidă și naturală reîntinerire a pielii. Fiecare dintre acestea trăieşte timp de aproximativ 4 săptămâni= 28 de zile. Apoi moare, de unde şi „pielea moartă” pe care o observăm după duş.

pret Gelul RENU 28 permite o absorbție prelungita a Moleculelor de Semnalizare Redox timp de 12 ore după aplicare. Evident, obținerea unui ten perfect chiar si dupa 40 de ani se bazeaza pe un secret. Altfel e greu de crezut ca cineva își poate păstra tenul tineresc prea mult timp, din moment ce, odata cu înaintarea în vîrsta, pielea își pierde in fiecare an cca 1% din cantitatea de colagen.

Ei bine, acest secret consta în terapia cu Molecule de Semnalizare Redox. Este o terapie inovatoare cu rezultate extraordinare: o piele elastică, luminoasă si netedă (ca dupa un lifting facial), o piele lipsita de pete, iritații, cearcane, riduri, acnee sau acumulari de sebum. Cu alte cuvinte, o piele perfectă!

Si vestea grozava este că se poate obtine acest rezultat cu ajutorul unui flacon de 80ml, pe care îl poate folosi oricând, fară cel mai mic efort, în confortul casei fircăruia dintre noi. Este vorba despre Gelul RENU 28, cu care nu trebuie decât sa te ungi pe față, pe decolteu sau unde doresti pe corpul tau de doua ori pe zi.

STUDII CLINICE timp de 28 zile – RENU28

Afla detaliile studiilor din articolul sursa de pe produsebiomag.ro

Social

Arhiva stiri