45% Reducere la Programul Strong DETOX si 60% Reducere la Consultatia de Rutina

Lose-Weight

Bine te-am gasit,

Am primit 3 apeluri care m-au convins sa fac o oferta noua pentru Programul Strong DETOX si Consultatia de Rutina! „Florentina nu e corect, vrem si noi!”, proape ca ma certa doamna de la telefon. O sa iti povestesc si tie depre cele 3 apeluri pe care le-am primit si care m-au pus pe ganduri.

Apelul Nr1: „Florentina, nu e corect sa pui oferta cand noi suntem in vacanta!” Am incercat sa ii explic doamnei de la telefon ca e o promotie care se aplica doar in perioada 18-31 august! Doamna a insistat ca in acea perioada a fost in concediu si nu a reusit sa vada oferta mea. Mi-a mai povestit ca ma urmareste demult si ca e interesata sa vina la o consultatie. Atunci, i-am zis: „mai astepati cateva zile, ca gasesc eu o solutie sa fie buna pentru toata lumea”.

Apelul Nr 2: Un domn amabil, ma intreaba cum poate sa dea burta jos. Ii recomand sa vina la consultatie si ii spun si de oferta din 18-31 august. La care calm si hotarat imi spune: „Domnisoara, eu plec din tara 2 saptamani, dar ceva imi spune ca o sa mai fie o oferta si cand ma intorc eu”. Ma amuz de siguranta domnului si incep sa imi pun intrebari: „Ce vrea Universul sa imi comunice?

Apelul Nr 3: „Buna Florentina, eu si prietena mea vrem sa beneficiem de oferta de 60% reducere la Consultatia de Rutina.” Eu: Imi pare rau, draga mea, dar toate orele pentru programari sunt ocupate, practic nu mai am loc sa va programez. „Totusi, nu am putea beneficia de oferta?” Eu: „Sincera sa fiu, nu pot prelungi perioada de promotie acum, insa hai sa ramanem in contact si sa vedem ce pot face!” „Bine, multumesc, astept un semn de la tine!”
Si uite asa am incheiat convorbirea!

Aceste 3 apeluri m-au pus pe ganduri si mi-am dat seama ca e important sa multumesc cat mai multe persoane cu care doresc sa lucram. Asa ca m-am gandit si m-am sucit si am venit cu urmatoarea propunere pentru tine, mai ales ca mai bine de jumatate din persoanele care au venit la consultatie au nevoie de un program de detoxifiere.

Oferta este urmatoarea si e valabila in perioada 07-14 septembrie:

60% la Consultatie de Rutina. Adica 110 lei in loc de 280!

Routine Control este o consultatie de rutina sau de verificare a starii sanatatii si stilului alimentar.

Routine Control cuprinde:

 • 1 test cu Quantum Analyzer
 • Interpretare rezultate
 • 1 test cu analizator al comopizitiei corporale
 • Interpretare rezultate
 • Recomandari nutritionale generale

Testul cu Quantum dureaza 1 minut si obtii 28 de rapoarte legate de sanatatea inimii, ficatului, rinichilor, sistemului endocrin si imunitar. Click aici pentru mai multe detalii!

Programul Strong DETOX este unul dintre cele mai complete programe de detoxifiere pentru ca include:
– Detoxifiere fizica
– Detoxifiere mentala
– Detoxifiere emotionala

Oferta pentru Programul Strong DETOX este de 45% si este valabila in perioada 07-14 Septembrie:

Pachetul BASIC

 • 2 consultații complete (presupune testări de sănătate cu Quantum Analyzer si interpretare)
 • 4 diete de detoxifiere /1 pe saptamana
 • 4 ședinte de wellness coaching
 • Planning meal agenda
 • Materiale ajutatoare
 • Bibliografie pentru dezvoltarea personala
 • Notebook Personal
 • 24H assistence

Mai multe despre Programul Strong DETOX gasesti aici!

Daca te intereseaza Programul Strong Detox, insa in urma Consultatiei de Rutina afli ca nu ai nevoie, poti achita doar pretul consultatiei si m-am gandit sa fie cu 60% Reducere, adica poti cumula ofertele. Sincer, nu am avut pe nimeni pana acum sa cumuleze ofertele, dar de ce nu? Vreau sa testez si sa fim multumiti/e :). Cere oferta de pret cu 45% reducere pe mailul florentina@iubimsigatim.ro .

Nu mai sta pe ganduri! Suna pentru a face prima programare la 0727784667! Dupa cum stii locurile se ocupa rapid! Si in plus, incepe toamna, sezonul propice pentru un program corect si complet de detoxifiere!

Inainte de a te programa, iti povestesc cateva dintre „uimirile si mirarile”, celor testati, sub anonimat evident:

„Da, mi-am facut analizele la medic si asa e cum spui tu si aparatul!”

„Cum poate jucaria asta sa determine, intr-un minut, cu asa precizie atat de multe analize!?!”

„Super, ai spus la fix si am inteles de ce am facut burta asa mare intr-un timp relativ scurt, ma apuc de treaba ca nu mai merge. Povesteste-mi despre programul de detoxifiere, te rog!”

Iti reamintesc numarul pentru programari 0727784667. Ele se pot face incepand de azi, insa consultatiile doar in perioada 07-14 seaptembrie!

Cu drag,
Florentina Gionea!

The post 45% Reducere la Programul Strong DETOX si 60% Reducere la Consultatia de Rutina appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri