Management Karmic – de la carte la o experienta personala

management-karmic

Karmic Management sau Management Karmic e o carte scrisa de Geshe Michael Roach, autorul (deja binecunoscutei) carti “Slefuitorul de Diamante”

Eu ii zic Karmic Management (si nu invers :)) pentru ca mi-am cumparat-o de pe Amazon inainte sa apara in limba romana. Si am ramas cu ea in minte asa. O am si in versiune audio, tot de pe Amazon.

Am ajuns la cartea asta “intamplator”, dupa ce, vorbind cu Dragos Roua de una de alta, mi-a spus de colegele lui de la Connect Hub, Adina si Felicia ca sunt partenerii lui karmici si si-au asumat rolurile astea.

Mi-am zis ce-o fi aia???!! Si m-a lamurit tot Dragos. mi-a zis sa caut cartea lui Geshe Michael Roach si o sa vad acolo. Asta se intampla prin februarie (2015)

Am cautat atunci pe net si cum iti spuneam am cumparat cartea de pe Amazon. Versiunea in engleza.

Chiar in capitolul al doilea ti se spune sa nu treci prin carte, asa, rapid, ci sa iti faci timp sa o pui in aplicare, sa te decizi la un proiect specific pentru care sa o aplici, iar daca functioneaza o sa ai un prieten pe viata.

Zis si facut, eram in perioada in care lucram la aparitia cartii mele si conform cu ceea ce invatatasem la cursul lui Gerry, voiam sa gasesc sponsori care sa sustina “Obiceiuri care fac toti banii” si sa se promoveze in paginile de la final ale cartii.

Asa ca mi-am luat eu carnetelul de notite si pixul si m-am gandit, asa, ca in joaca, cam cati bani as vrea pentru publicarea cartii. Mi-am facut socoteala ca mi-ar trebui vreo 13.400 de lei (vreo 3000 de euro), ca si cum s-ar cumpara 200 de exemplare.

Mai mult, ca sa fie jocul complet (ca sa vad daca functioneaza), mi-am zis ca vreau ca 6.700 de lei sa ii primesc pe firma si 6.700 in contul personal.

Si am trecut mai departe, la celalalte capitole. Cel care mi-a atras maxim atentia e capitolul “Identifica-ti partenerrii karmici de afaceri“.

Pasul al treilea dintre cei 8 pasi ai sistemului descris in KM e sa ii identifici pe cei pe care trebuie sa ii ajuti in principal, pentru ca proiectul tau sa se realizeze. Si aici e ideea de baza – ca tot ceea ce faci ti se intoarce, fiecare actiune e o samanta care va da roade pentru tine.

Pe scurt, ca sa nu lungesc povestea, am stat si am analizat care cred eu ca sunt partenerii mei karmici de business si mi-am facut un obicei din a ii ajuta.

  • I-am ajutat pe unii dintre ei sa isi promoveze cartile sau evenimentele.
  • I-am ajutat pe unii dintre ei sa isi organizeze evenimentele mai bine
  • I-am ajutat tpe unii dintre ei sa ia decizii si sa se clarifice ce sa faca in jobul pe care il au.
  • I-am ajutat pe unii dintre ei sa isi promoveze evenimentele
  • I-am ajutat pe unii dintre ei sa se promoveze ei insisi mai bine

si tot asa… nu vreau sa dau nume, dar pe multi dintre ei ii cunosti deja.

Chiar unii dintre ei (pe care eu i-am identificat ca fiind parteneri karmici desi nu le-am spus o boaba despre asta) s-au mirat ca dintr-o data ii ajutam fara sa imi fii cerut sa ii ajut si fara sa le cer nimic in schimb. Se mai intampla!

Prin luna mai s-a intamplat ceva interesant. Daca ai firma stii ca in fiecare luna trebuie trimise actele, facturile, devizele, avizele etc… catre contabilitate, cu bonuri de casa, rapoarte Z si extrase de cont.

Una dintre tranzactii mi-a atras in mod special atentia pentru ca era de 6.897 de lei! Si atunci mi-a picat o mare fisa.

Asa ca mi-am verificat si banii pe care i-am primit in contul personal, si analizand eu lucrurile mai atent mi-am dat seama ca primisem in mod neasteptat 4450 de lei (mi se returnasera 1000 de euro pe care ii platisem prin 2008) si mai primisem si alti bani care in total insumau, peste 6.000 de lei!

Stii genul ala de sentiment cand gasesti bani intr-un buzunar, si nu te asteptai sa ii gasesti acolo?

Si mai mult, sentimentul ca nu avea nici o logica sa ii gasesti in buzunarul ala? E, asa m-am simtit eu cand am vazut ca de fapt primisem aproape 13.400 de lei din care aproximativ 6700 pe firma.

O coincidenta? Probabil.

Americanii au o vorba: mi s-a intamplat mie, insa nu pot garanta ca ti se va intampla la fel si tie. Eu sunt Liviu, sunt cel care a fost de 5 ori la Tony Robbins, care tine seminarii despre management financiar si multe alea… doar lui i se poate intampla

Concluzia mea? Asa cum imi spunea cartea: mi-am facut un prieten din KM.

De-asta ti-o recomand si tie. Ca merita sa o folosesti. Cartea costa vreo 33 de lei si e prea la indemana ca sa o lasi necitita.

Asa ca te invit sa o citesti, ai link-ul AICI

Poate o sa zici – e scrisa de un budist, nu e religia mea!

Eu sunt un pasionat al sistemelor. Sisteme De gandire si actiune. Sisteme care functioneaza si dau rezultate. Retete de succes. Asta mi se pare o religie mult mai importanta.

Si ceea ce functioneaza pentru mine ma gandesc ca va functiona si pentru altii. Pentru cei ca si mine care sunt dispusi sa actioneze, sa puna in aplicare.

Si de-asta, pentru ca am simtit pe pielea mea ce efecte aduce Karmic Management, ma voi duce si la seminarul lui Geshe Michael din 29-30 septembrie.

Si de-asta te invit si pe tine.

Iar tu ai alegerea. Pana atunci, daca n-ai citit cartea ti-o recomand. E foarte tare!

Si poti la randul tau sa o recomanzi si altora. Cu un simplu share la articolul asta.

Succes!

The post Management Karmic – de la carte la o experienta personala appeared first on Liviu Pasat.

Citeste mai mult pe: Liviupasat.ro

Social

Arhiva stiri