Revolutionam gustarile la concursurile de Mountain Bike! MTB Moroeni 2015

moroieni

Bine te-am gasit,

Mountain Bike! Imi place bicicleta si desi pana acum nu am avut curaj sa ma bag in concurs, la Moroeni o sa revolutionam gustarile pentru participanti! Iti povestesc imediat ce este MTB Moroeni si cum te poti inscrie, daca ai ca pasiune mersul pe bicicleta.

Dar mai intai vreau sa iti spun ce gustari bune o sa avem la MTB Moroeni. La standul Iubim Si Gatim vom prepara shake-uri proteice super gustoase, foarte bune atat inainte de concurs cat si dupa.

Gustarile de la punctele de alimentare vor fi inlocuite cu curmale, smochine, migdale si caju! Astfel carbohidratii se vor elimina treptat, iar valoarea energiei produse va dura mai mult si va fi mult mai nutritiva. Din punct de vedere al nutritiei energetice: energia fructelor si nucilor este una mult mai apropiata de natura si mult mai puternica. Ii va ajuta pe participanti sa termine mai repede cursa.

curmale solaris

Prietenii nostrii de la Solaris ne sustin si de aceasta data. In plus vom mai avea saratele si biscuiti deliciosi. Plus seminte si pudra proteica de canepa de la Canah la preturi foarte avantajoase.

MTB Moroeni 2015 este un concurs de mountain bike prin padure! Are mai multe categorii si premii pe masura. Se tine in 29 august la Moroeni, langa Sinaia (drumul dinspre Targoviste). Mai multe detalii despre concurs gasesti pe MTB MOROENI ADVENTURE! Pentru a te inscrie la concurs da Click aici! Ai reducere 5 lei la inscriere, daca folosesti codul: Florentina Gionea.

Ne distram la munte, insa nu uita ca in timpul saptamanii sunt in Bucuresti. Daca nu ai auzit de reducerea de 60% la Consultatia de Rutina, da click aici pentru detalii! Promotia este valabila in perioada 18-31 august!

Ne vedem cu drag,

Florentina!

The post Revolutionam gustarile la concursurile de Mountain Bike! MTB Moroeni 2015 appeared first on Iubim si Gatim.

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri