Conferinta “Kriya Yoga si meditaţia : învăţăturile lui Paramahansa Yogananda”

Cercul de Meditaţie al Self Realization Fellowship din Bucureşti va invita la conferinta cu tema :

“Kriya Yoga si meditaţia : o prezentarea a invăţăturilor lui Paramahansa Yogananda”

Duminica, 21 iunie 2015, ora 10:00.

La hotel Rin Central, Str. Traian, nr.55A, sector 3, Bucuresti, Sala “Mircea Eliade” – Intrarea este libera!

Ziua-Internationala-YOGA-2015-SRF-Yogananda

Organizatia Self Realization Fellowship a fost intemeiata in anul 1920 in SUA de catre Paramahansa Yogananda, personalitate marcanta a lumii spirituale.

Paramahansa Yogananda (1893-1952), calugar al ordinului Swami din India, a sosit in SUA in anul 1920, la varsta de 27 ani. A fost un pionier al stiintei Yoga in lumea occidentala.

A sustinut nenumarate prelegeri in SUA intre anii 1924-1935 si a scris numeroase carti in care a aratat unitatea fundamentala intre marile religii ale lumii.  A subliniat si argumentat unitatea intre Crestinismul originar, asa cum rezulta din invataturile lui Isus Cristos si Yoga originara, asa cum a fost data lumii de Bhagavan Krishna.

A facut cunoscuta lumii occidentale o metoda stiintifica straveche, bine definita, de atingere a experientei personale a lui Dumnezeu – Kriya Yoga. Kriya Yoga ne invata ca prin efort personal, constiinta umana limitata se poate expansiona in constiinta infinita a lui Dumnezeu.

Din motive organizatorice, invitam pe cei care doresc sa participe, sa confirme acest lucru la : srf.bucuresti@gmail.com

sau la numarul de telefon 0772045548

Site-ul oficial al SRF : http://www.yogananda-srf.org/ 

Social

Arhiva stiri