Inca 4 premii pentru saptamana a 2-a din Programul Wellness Tricks Online!

2015_01_23 Wellness Tricks placa final2

Bine v-am regasit dragii mei,

Aveti multe rezultate si saptamana aceasta, ceea ce ma bucura foarte tare. Avem din nou 4 premii de oferit: 2 premii saptamanale si 2 premii pentru cele mai mari progrese.

Catigatorii din aceasta saptamana vor primi:

– Apa cu Ph ridicat de la Aqua Carpatica si produse de la Canah pentru premiile saptamanale

– Abonamente de 3 sedinte pe pat cu pietre de jad de la Casa Jad Boutique si produse de la Solaris pentru cele mai mari progrese

Dupa ce am studiat cu atentie ce mi-ati scris am decis ca premiile din Saptamana 2 sa mearga catre:

Premiul Saptamanal:

Andreea Calin! Uite ce ne spune ea:

“Inceputul este cel mai greu. Ma mobilizez greoi dar dupa 10 min parca nu mai vreau sa ma opresc. Imi doresc din tot sufletul sa fac un obicei din miscare. Am reusit sa nu mai simt durerile de spate asa pronuntat, sa dorm mai bine – fara sa ma mai trezesc noaptea. Abia astept sa vad rezultatele la sfarsitul acestui program. Imi promit mie sa ma tin de sport in continuare!” Felicitari, Andreea! Tine-o tot asa!

Premiul Saptamanal:

Adelina Mitrofan! Felicitari! Iata ce ne spune:

„Sportul este un super bun “vitaminizant” la modul asta, te face sa fii mai indraznet in viata de zi cu zi E super sa faci sport constant, indifferent de care! Sper sa ma pot tine de obiceiul asta!”

Avem si 2 premii pentru cele mai mari progrese. Premiile merg la:

Ioana Draghici! Iata ce rezultate frumoase are Ioana:

„Am facut sport impreuna cu copiii, sunt tare bucuroasa ca am sustinatori si parteneri de miscare;
Concluzia săptămânii: – am scapat de durerea de cap (poate nu ma hidratatam destul);
-am scapat de constipatie, tenul este mai luminos si incet, incet, cu multa vointa se pot obtine rezultatele dorite” Felicitari, Ioana!

Si la:

Antoneta Ionescu! Care ne povesteste urmatoarele:

„Mersul in ritm alert mi-a pus in miscare tot sangele. Am simtit multa energie si buna dispozitie. A fost o saptamana in care mi-am impus sa pastrez obiceiul de a bea apa si de a face plimbari cu regularitate, in ritm alert. Spre deosebire de provocarea din saptamana 1, am privit mult mai detasat sarcina de lucru si toate au mers mult mai usor. Am observat si modificari ale somnului, si lipsa dorintei de a rontai intre mese.”

Felicitati tuturor! Se vede din ce mi-ati scris ca sunteti minunati/e. Sunt sigura ca va descurcati foarte bine mai departe, in saptamana 3.

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail pe florentina@iubimsigatim.ro cu Numele complet, Adresa de livrare, Adresa de Mail si Numarul de Telefon.

Succes in continuare!

Cu drag,

Florentina

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri