NOUTATI: Lenovo THINKPAD 10, libertate pentru intreprinzatori

ThinkPad 10

Lansat astazi in cadrul evenimentului global Lenovo Tech World, in China, Thinkpad 10 face parte din clasa business si vine insotit de un ecosistem de accesorii care livreaza o experienta completa de utilizare PC, pastrand insa versatilitatea si portabilitatea unei tablete.
Thinkpad 10 vinde echipat cu sistem de operare Windows 10.1, procesor quad-core la 1.44 GHzm Intel Atom X5-Z8500, 2 GB de RAM, 64 GB stocare interna, rear camera 5 megapixeli, front camera 1.2 megapixeli. Conectivitatea este bunicica, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, micro-USB si mufa jack pentru casti. Este dotat cu slot normal de SIM pentru date, cu capabilitate 3G, GSM/CDMA. La capitolul senzori, dispune de compas/magnetometer, senzor de proximitate, senzor pentru lumina ambientala si giroscop. Dimensiunea display-ului IPS este de 10.10 si are o rezolutie de WUXGA 1200/1980 pixeli.
In ceea ce priveste accesoriile, ecosistem pe care se bazeaza strategia de marketing din spatele sloganului “libertate pentru mediul de afaceri”, Lenovo ofera o multime de optiuni: tastatura ThinkPad folio, carcasa Quickshot, ThinkPad Pen Pro, Filtru 3M 4-way Privacy, Filtru 3M Anti-glare, adaptor micro-HDMI la VGA. Pretul va fi in jurul a 549$, in functie de varianta pentru care optati.
O asteptam la test pentru un review si o prezentare mai detaliata.

The post NOUTATI: Lenovo THINKPAD 10, libertate pentru intreprinzatori appeared first on MEN in TECH.

Citeste mai mult pe: menintech.ro

Social

Arhiva stiri