4 premii in prima Saptamana din Programul Wellness Tricks Online

2015_01_23 Wellness Tricks placa final2

Salutare dragii mei,

Se pare ca programul meu este destul de incarcat, cu toate acestea am ore bune de citit la Notebook-uri. Am vazut ca aveti multe rezultate, ceea ce ma bucura foarte tare. Astazi avem 4 premii: 2 premii saptamanale si 2 premii pentru cele mai mari progrese. Sa nu credeti ca ma uitat de premiile pentru popularitate, dar toate la timpul lor.

Premiile in aceasta saptamana constau in:

– Produse de la Solaris

– Apa cu Ph ridicat de la Aqua Carpatica

– Un abonament de 3 sedinte pe pat cu pietre de jad de la Casa Jad Boutique

Asa ca dupa ce am studiat cu atentie ce mi-ati scris am decis ca premiile din Saptamana 1 sa mearga catre:

Premiul Saptamanal:

Mihaela Nanu!!! Mihaela a obtinut foarte multe schimbari dupa primele zile! Uite ce ne spune Mihaela:

„Tenul meu arata mult mai bine, pielea in general e mai luminoasa, sunt mai energica decat obisnuiam sa fiu si asta am simtit inca din prima zi, probleme cu digestia au fost usor ameliorate.”

Premiul Saptamanal:

Grigore Georgiana!!!! Georgiana din prima zi a reusit sa reduca dulciurile din alimentatie, datorita faptului ca a baut mai multa apa! Si a avut suport din partea partenerei ei din program. Felicitari!

„Chiar daca si inainte consumam apa in fecare zi, astazi am realizat ca nu era destula. Nu am mai avut aceeasi pofta nebuna de mancare si mai ales de dulce si sper ca pana la finalul acestor 5 saptamani sa pot renunta definitiv la dulciurile din comert si la obiceiul de rontai cate ceva. sunt fericita ca m-am inscris in acest program. De asemenea am o partenera de program (Aura Batrinu) si sper ca ne vom sustine si incuraja in momentele mai dificile!”

Avem 2 premii pentru cele mai mari progrese. Premiile merg la:

Ala Cebanu!!!! Ala a reusit sa ajunga de la 1, 25l la 2,25 l de apa pe zi!

Concluzia săptămânii ei este: Imi place sa beau apa :)!

Si la:

Mariana Stanciu!!!! Desi nu a reusit sa ajunga la 2 litri pe zi, Mariana a facut progrese mari si consider ca merita sa o incurajam pe mai departe. Mariana sustine importanta contorizarii consumului de apa si a Notebook-ului.

„Nu reuşesc să consum 2l de apă zilnic, însă mai completez cu ceaiuri, dimineaţa câte un smoothie.

Imi țineam până acum un Excel cu mesele și apa consumată, dar pentru apă nu țineam așa detaliat, iar în week-end e mai greu să completez. E interesant să ai de completat jurnalul și să știi că trebuie să îl duci la bun sfârșit, mulțumim.”

Felicitati tuturor! Sunteti extraordinari si se vede din ce mi-ati scris. Sunt sigura ca va descurcati de minune si in saptamana 2.

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail pe florentina@iubimsigatim.ro cu Numele complet, Adresa de livrare, Adresa de Mail si Numarul de Telefon.

Succes in continuare!

Cu drag,

Florentina

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri