Mio Cyclo 105, computerul perfect pentru biciclea ta

_DSC9359

Piata mobilelor smart acapareaza din ce in ce mai mult sectiuni din piete care pana acum au fost de sine statatoare si stabile, cum ar fi piata produselor de tip GPS. Odata cu desteptarea peste masura a telefoanelor, masa de clienti consumatori de aparate GPS de orice fel, se reorieneaza catre produse multi-functionale care sa includa si solutii de pozitionare globala(GPS), adica spre telefoane, tablete, fablete, ultra-book, hibrizi, etc.

Cu o piata din ce in ce mai dificila si mai volatila, producatorii de produse GPS trebuie sa se reorienteze si sa-si niseze produsele foarte strict, venind cu solutii specializate pe anumite activitati.

O astfel de activitate este ciclismul sau, mai bine zis “biciclismul”(categorie in care includem toti posesorii de biciclete, nu doar performerii). Un astfel de producator este Mio, unul dintre cei mai importanti producatori de produse GPS atunci, fie ca vorbim de navigatie urbana, inter-urbana sau outdoor.

Mio Cyclo este un produs care se adreseaza pasionatilor de pedalat, atat ciclistilor sportivi cat si celor care foflosesc bicicleta in weekend, pentru o plimbare de agrement sau pentru a-si mentine silueta. Usor de manevrat, cu un sistem foarte simplu si ingenios de prindere pe ghidon, Mio Cyclo 105 iti furnizeaza toate datele de care ai nevoie pentru a-ti putea evalua performanta: indica pozitia GPS, viteza, panta(1,2,…,7 la suta), timpul(cronometru), distanta, calorii arse, cadenta(pentru cadenta si puls sunt necesare accesorii vandute separat). Se conecteaza rapid la sateliti iar odata conectat, cel putin atat cat l-am testat noi, nu a avut nicio problema. Prin mufa USB 2.0 se poate incarca sau conecta la calculator, iar cu ajutorul aplicatiei Mio Share, datele stocate in Mio Cyclo 105 pot fi importate si analizate in detaliu. Inainte de a pleca la drum, cand il porniti prima data, trebuie sa il setati pentru persoana care il foloseste, adica inaltime, greutate, varsta, tip bicicleta, greutate bicicleta, etc. Odata salvate aceste data, sunteti gata de drum. Se desprinde foarte usor de pe suport, intr-o secunda, il bagati in buzunar, lasati bicicleta si plecati. Datele pot fi importate in orice aplicatie care importa date gpx iar softul Mio Share poate fi sincronizat cu alte aplicatii, de exemplu cu Strava. Testat in paralel cu o o aplicatie pe telefon, diferentele au fost notabile, 700 de metri la un drum de 20 de km si 4-5 km/h la viteza maxima comparata. Este clar ca cei care vor acuratete si sunt seriosi vis-a-vis de workout-ul pe care il fac, ar fi bine sa opteze pentru o solutie de tip Mio Cyclo 105.

In concluzie , un produs bun oferit de un producator solid, de anduranta, cum este Mio si care ataca pe o piata foarte dificila. Le uram succes si asteptam si alte produse la vizionare.

_DSC9363

The post Mio Cyclo 105, computerul perfect pentru biciclea ta appeared first on MEN in TECH.

Citeste mai mult pe: menintech.ro

Social

Arhiva stiri