Tu cat zahar ai consumat ieri? Fa calculul si o sa ramai uimita!

20150427_165847

Bine te-am gasit,

Ieri am fost la Zepter pentru o prezentare de vase. Deh, tre sa le testez pe toate. O sa iti spun in curand retete. Dar pana atunci vreau sa iti spun ce m-a uimit la ei la sediu: Masa de Zahar!

Masa de Zahar este o masa pe care au asezat produse si continutul de zahar in cubulete. Daca ma asteptam la cola, ciocolata si alte produse, am ramas socata sa vad cat zahar contine biscuitii de la Belvita si eugeniile. O sa iti spun si tie numarul de cuburi pentru fiecare produs, s-ar putea sa fii socata sa afli ca zaharul consumat este mult peste media admisa zilnic.

Si acum lista:

Pe primul loc se afla Schweppes are 16 cuburi de zahar!

Urmeaza CIOCOLATA: contine 15 cuburi de zahar! WOW e socant! Ma asteptam sa contina zahar, da 15 cuburi. E enorm!

Apoi Coca Cola:

Coca Cola la 0,5 are 14 cuburi de zahar!

20150427_165827

Ce m-a socat pe mine este continutul de zahar alocat pentru biscuitii Belvita: 4 cuburi in numai 4 biscuiti cat sunt intr-un pachet.

La capitolul nivel de zahar ridicat mai sunt: Eugenia, 6 cuburi, Snickers, 9 cuburi, ROM 5 cuburi.

In alimentatie glucidica moderata se recomanda aproximativ 2-2,5g glucide/kg corp. Aceste cantitati sunt recomandate pentru mentinerea greutatii. Un cub de zahar are 6 grame si valoarea energetica de 24 glucide. Te rog sa iei in calcul la si alte tipuri de carbohidrati atunci cand ne raportam la media zilnica recomandata, nu doar zahar consumat.

Raportandu-te la ce produse ai consumat ieri, tu cat zahar ai introdus in organismul tau? Te rog sa imi spui intr-un comentariu aproximat numarul de cubulete, s-ar putea ca numarul sa te faca sa iti schimbi stilul de viata!

Sanatate si succes!

Florentina

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri