De ce Iubim Si Gatim?

logo IG

Buna,

Bine ai venit pe Iubim Si Gatim! De foarte multe ori ma amuz la intrebarea: Mai mult iubim sau mai mult gatim? Raspund in functie de situatie si interlocutorii mei se amuza si ei :).

Doresc sa iti explic de ce am ales Iubim Si Gatim si de ce sa alegi si tu sa ne vizitezi pe site, sa vii la atelierele noastre sau in tabara.

Iubim Si Gatim site-ul care gazduieste conceptul de nutritie energetica, prin care lucram cu toate tipurile de hrana. Hrana pentru trup, minte si suflet! Mai multe despre conceptul Nutritie Energetica click aici!

De ce iubim?

Iubirea este principala sursa de hrana spirituala si mai ales hrana sufletului. Iubirea are cea mai mare putere de vindecare asupra oricarei afectiuni sau boli. Iubirea este si exista, ea poate fi accesata oricum si oricand, daca reusim sa ne detasam complet si sa ne abandonam in Univers. Atentie, iubirea nu se confunda cu dragostea, care are cu totul un alt inteles si se manifesta diferit.

Gradul de iubire se poate creste treptat prin vindecarea emotiilor, eliminarea programelor mentale si sociale, prin accesarea momentului prezent si prin bucuria si implinirea pe care ni le aduc lucrurile simple de zi cu zi.

Din punctul meu de vedere IUBIREA=ARMONIE. Adica starea perfecta in care te afli, liber de conflicte interioare si prejudecati.

Pe Iubim Si Gatim vei gasi articole de dezvoltare fizica, emotionala, mentala si spirituala. Voi aborda teme de actualitate cu exercitii practice, care sa iti aduca rezultate direct la tine acasa.

De ce gatim?

Traim intr-un secol al vitezei mancarii. Mancarea se prepara cu viteza, se mananca cu viteza si se elimina cu viteza. Nu mai gatim in familie si nici nu ne mai bucuram de momentele petrecute impreuna la masa. Am uitat cat de importanta este hrana pentru corp, emotii si minte. Am uitat sa binecuvantam mancarea si sa o alchimizam in asa fel incat sa ne duca spre bucuria sufletului si nu spre sentimente de frecventa joasa.

Prepararea hranei zilnice sau procurarea ei din surse sigure si sanatoasea a devenit din ce in ce mai grea si fara sa ne dam seama ne departam de natura, ajungem la sentimente de frica si nesiguranta si traim momente de incertitudine fara sa aflam cauzele niciodata. Indepartandu-ne de la sursa divina, dispare viata din noi incetul cu incetul, fara sa observam.

De aceea insist foarte mult pe gatitul acasa, in familie intre prieteni, cu alimente sanatoase, procurate din surse sigure. In activitatea mea organizez ateliere de gatit pentru copii, ei sunt primi care au nevoie de educatie in acest sens si care raspund pozitiv, si se bucura foarte mult. Pentru adulti, ca sa inteleaga ca energia furnizata de o alimentatie corecta este mult mai mare si poate fi folosita in proiectele lor.

Tabara de Detoxifiere si Stil de Viata Sanatos combin atelierele de cooking cu sesiuni de nutritie si worksop-uri de dezvoltare personala. In toate explic si subliniez importanta hranei in fiecare zi si modul in care reusim sa obtinem o sanatate de fier.

Saptamanal, vei gasi o reteta video pe blog. Impreuna cu prietena mea Teodora Dragoi Pop gatim pentru tine in cadrul Emisiunii Dr. H de la TV H.

De asemenea, la rubrica Evenimente poti afla cand si unde ne putem vedea pentru a impartasi si mai multe experiente frumoase!

Multumesc pentru prezenta ta alaturi de mine si de Echipa Iubim Si Gatim! Daca ai intrebari, te rog sa imi scrii pe florentina@iubimsigatim.ro.

Sanatate si succes!

Florentina Gionea

Specialist in Nutritie Energetica

Citeste mai mult pe: iubimsigatim.ro/

Social

Arhiva stiri