„Obiceiuri care fac toti banii”. O carte exceptionala despre banii din viata TA!

Fiecare dintre noi detine un obicei pe care cu siguranta ar vrea sa il schimbe. Fie ca mancam prea multa ciocolata, facem prea putine exercitii fizice, amanam, sentimentul general este ca aceste obiceiuri apar de nicaieri. De fapt, aceste obiceiuri ne conditioneaza in mod constant catre alte actiuni.

In domeniul dezvoltarii personale poti sa gasesti multe unelte pe care le poti folosi pentru a-ti atinge propriul succes. La final realizezi ca doar cand ai exersat suficient apare schimbarea. Si schimbarea se produce pentru ca ai un obicei nou, sanatos pentru tine. Imi vine in minte un citat care spune multe si ne leaga de subiectul de astazi.

“How you do anything is how you do everything.” –T. Harv Eker

Ca sa poti schimba o harta mentala negativa trebuie sa lucrezi cel putin 21 de zile. Daca reusesti timp de 21 de zile sa o contracarezi cu una pozitiva poti spune ca te-ai ales cu un obicei. Cand ai reusit asta, de fapt, ai „instalat” o particica de „soft” care te va ajuta in atingerea succesului tau.

Asta ne propune si Liviu Pasat prin cartea  „Obiceiuri care fac toti banii” si nu o face oricine. Liviu a ajutat si ajuta mii de oameni sa isi transforme obiceiurile financiare, de mai bine de 4 ani de zile.

liviu pasat obiceiuri care fac toti banii

Liviu Pasat – „Obiceiuri care fac toti banii”

Cartea se doreste a fi un GPS, un ghid care il face pe protagonist sa fie constient de locul in care se afla, de locul in care vrea sa ajunga si de uneltele (obiceiurile) de care are nevoie ca sa ajunga la rezultate.

– porneste de la fapte reale, extrase de Liviu Pãsat de-a lungul experientei lui de antreprenor, trainer si initiator al proiectului “Trezeste Banii din Viata Ta”, de la cei peste 30.000 de participanti la evenimentele sustinute in toata tara

– prezinta strategii concrete pentru tot ce inseamna jocul banilor, de la schimbarea paradigmelor vehiculate de societate, la constientizarea asocierilor emotionale si pana la aplicatia in practica a celei mai importante reguli: Plateste-te mai intai pe tine insuti.

– cotinua cu directionarea cititorului catre antreprenoriat si investitii, mediul de afaceri, marketing si vanzari

– militeaza pentru cu gandirea pe termen mediu si lung

– contine bonusuri importante

O lansare de carte cu totul inedita, o carte dedicata contextului autohton.

De data asta nu e un seminar ci Liviu lanseaza o carte, cu un subiect care ar trebui sa ii intereseze pe toti cei care vor mai multi bani in viata lor pentru o viata mai implinita.

Mai multe detalii si cadouri gasesti AICI.

Social

Arhiva stiri