ski-si-snowboard.ro sau site-ul dedicat sporturilor de iarna

Site-ul destinat sporturilor de iarna ski-si-snowboard.ro s-a grabit sa prinda viata cat mai repede in mediul online. Din 31 octombrie 2014, cu o luna si o zi inainte de inceperea oficiala a sezonului de iarna, Echipa SSS (echipa ski si snowboard) iti pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a-ti incepe iarna la munte, fie ca esti schior, fie ca esti snowboarder, ori doar iubesti zapada, natura sau muntele.

SSS-ski-si-snowboard.ro-libertate-si-distractie-in-natura-te-dai-720x200-timetv

Pana cand va ninge serios nu mai este mult, dar totusi ai timp sa-i cunosti si online, inainte de a va intalni pe partie la o tura. Suie-te in orice teleferic din orice oras sau localitate te-ai afla si destinatia ta va fi ski-si-snowboard.ro, pentru a face cunostinta si pentru a-i lasa sa-ti vina in ajutor. Pe site gasesti informatii complete despre statiuni, caile de acces rutiere si feroviare, starea partiilor si temperatura, stratul de zapada, camere web, dar si numeroase articole despre echipamente pe partie, tutoriale, interviuri, video-uri, evenimente si o multime de poze. O sa cunosti o gramada de oameni frumosi, pasionati de ski si snowboard, iubitori ai libertatii si distractiei in natura. Fie ca doresti doar sa-ti imbunatatesti cultura generala sau ca practici ski sau snowboard, ori poate inca nu ai avut contact cu vreunul dintre cele 2 sporturi pana acum, dar ai vrea sa citesti informatie de calitate, si de ce nu sa incepi sa practici, ski-si-snowboard.ro vine in intampinarea nevoilor tale. Echipa SSS, formata din cativa tineri pasionati, practica cele doua sporturi de cativa ani de zile,  insa a acumulat o experienta pe care vrea sa o impartaseasca cu tine, dar in acelasi timp vrea sa invete din ce in ce mai multe de la tine si impreuna cu tine, pentru ca isi doreste sa cresteti impreuna comunitatea riderilor (schiori si snowboarderi) din Romania, o comunitate separata de prea multe prejudecati.

sss-distanta-potrivita-unghiul-potrivit-pentru-legaturi-ski-si-snowboard-te-dai

Ne-am adus pe toti la un loc, oameni cu preocupari diferite, cu purtari diferite, oameni cu povesti si vise diferite, dar cu un lucru comun tuturor, pasiunea pentru sporturile de iarna, munte, natura si distractie, ceea ce ne face oameni liberi sa visam”,  spune Cristian Denuntzio, cofondator ski-si-snowboard.ro.

Detinatorii site-ului doreau demult o platforma in care toti sa vorbeasca aceeasi limba, doreau un loc doar al lor, in care sa se simta inconjurati de prieteni, informatii despre ski, snowboard si de zapada. Acest lucru a prins viata anul acesta si au realizat ce si-au propus intr-o echipa restransa, formata din oameni cu idealuri marete, la finele a aproape 2 ani de munca.

sss-ski-si-snwowboard.ro-te-dai-libertate-si-distractie-in-natura-schi-site

Totul a inceput pe cand voiam sa plecam intr-un weekend la munte, mai acum 2 ani, si am vrut sa cautam pe internet informatii precise despre locul in care urma sa ne dam cu placa, unii dintre noi, altii cu schiurile, si am realizat ca nu am gasit ce ne interesa pe niciun site online. Ne-am pus intrebarea in gluma „dar cum ar fi sa facem noi un astfel de site in care sa avem absolut tot ce ne intereseaza despre cele doua sporturi?” Atunci am lansat intrebarea, acum avem raspunsul: ski-si-snowboard.ro “, declara Bogdan Duna, cofondator ski-si-snowboard.ro

Imaginea turismului romanesc poate creste cu ajutorul lor, prin promovarea locurilor frumoase si a activitatilor in natura. Au studiat serios pentru realizarea site-ului, s-au documentat, au pus suflet, au experimentat si in tot acest timp au improvizat pentru realizarea platformei in a fi cat mai folositoare si intuitiva, dar si pentru ca viata insasi este o improvizatie frumoasa.

sss-placa-de-snowboard-ski-si-snowboard.ro-freestyle-freeride-alpine-cursa-all-mountain-jibs-rails-splitboard-powder-te-dai

Improvizam in fiecare clipa ce trece pe langa noi, cautam momente frumoase, oameni noi, timp petrecut in mod placut, citim lucruri noi si stabilim vise si idealuri. Nimic nu ne opreste sa ne construim pe noi insine in fiecare clipa. In orice moment din zi ne creem pe noi prin dorintele si visele launtrice cele mai puternice. Pasiunea pentru ski si snowboard ne-a unit si ne-a adus in postura in care apropierea schiorilor de snowboarderi este unul din factorii hotaratori pentru realizarea acestui site. Muntele in sine este o forma de cunoastere, prin testarea propriilor limite, ski-si-snowboard.ro inseamna depasirea acestora”, spune Cristian Denuntzio, cofondator ski-si-snowboard.ro.

TimeTV este alaturi de site-urile care ofera valoare. Alatura-te comunitatii de rideri (schiori si snowboarderi), intra pe site si foloseste-te de informatiile de care ai nevoie sau intra pe profilulurile de social media ale acestora (facebook, google plus, linkedin si twitter) si acorda-le un like si un share, urmareste-i si raspandeste vestea ca de azi SKI-SI-SNOWBOARD.RO se da online si vrem sa-i cunoasca toata Romania. Tu, te dai?

Social

Arhiva stiri