Florian Colceag, antrenorul de genii, pe LTAcademy.ro

de Liviu Pasat

Eu tot spun ca instruirea e importanta – am trait pe pielea mea ignoranta (cu suferinta aferenta) si am vazut ce inseamna cunoasterea. Stiu ce diferenta e intre a fi lipsit de informatie fata de a intelege ce se intampla.

Si am o bucurie imensa cand cineva din sistemul traditional de invatamant sustine aceleasi principii, folosind poate alte cuvinte.

Avem de cateva zile acces la cateva cursuri de marca si pe primul l-am incarcat pe LTAcademy asa ca sunt super incantat sa ti-l prezint si tie. Si sunt atat de incantat pentru ca e vorba de o autoritate incontestabila in domeniul invatarii.

Florian-Colceag

Florian Colceag

Si acum ma adresez in special parintilor!

Esti parinte? Te rog fii pe faza!!! 

Pentru ca e vorba de un om care dezvaluie secretele parintilor de succes!

Are o carte de vizita impresionanta:

„E profesor, matematician, specialist în educatia copiilor supradotati, detinator al recordului mondial cu 84 de medalii la olimpiadele internationale, membru acreditat pentru România al prestigiosului World Council for Gifted and Talented Children.

Doctor în economie, psihopedagog, presedintele EDUGATE (Consortiul Român pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati) si al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii si Cercetari Avansate Gifted Education), e una dintre persoanele care se preocupa activ si permanent pentru schimbarea mentalitatilor din sistemul educational românesc actual.”

Mai pe scurt este vorba de domnul profesor Florian Colceag ale carui cursuri vor fi disponibile pe LTAcademy.ro.

Primul curs ne-am grabit sa il facem disponibil si pentru tine.

Sa vezi cum gandeste un antrenor de genii, un adevarat mentor – e impresionant, asa ca te invit sa il vizionezi fara intarziere.

Il gasesti AICI.

Apropo – te anunt ca urmeaza niste surprize – si unele dintre ele vor fi aduse chiar de trainingul domnului Florian Colceag!!

Daca nu ti-ai facut inca un cont, e super simplu, iti ia 2 secunde – urmeaza pasii de pe site, inregistreaza-te cu facebook, twitter, gmail sau cu adresa de email..

Vizionare placuta!

Florian-Colceag-certificat

Florian Colceag

Social

Arhiva stiri