KED S2000 – 90 Kg: Aparat de masaj pentru stimularea circulaţiei periferice

Pret KED S2000 – 90 Kg

Aparatul de masaj pentru stimularea circulației periferice, având ca principiu de baza un sistem elicoidal magic de îngrijire a sănătăţii, este conceput pentru masajul zonelor reflexogene de pe talpă, în scopul obţinerii unui efect de fortifiere a sănătăţii. Prin designul său unic şi tehnologia modernă, acest produs îmbină armonios mai multe teorii, cum ar fi: ştiinţa meridianelor din Medicina Tradiţională Chineză, ingineria umană, biomagnetismul, bioholografia, sistemul Qi-Gong, acupunctura şi moxa, precum şi menţinerea sănătăţii. Mişcarea mecanică de înaltă frecvenţă, în sens orar, poate determina rezonanţa holografică a energiei Qi a corpului uman şi a sângelui.

Pret KED S2000 - 90 Kg aparat masaj pentru stimularea circulatiei periferice
Aparat de masaj pentru stimularea Pret KED S2000 – 90 Kg aparat masaj pentru stimularea circulatiei periferice

CARACTERISTICILE KED S2000 – 90 Kg – pe produsebiomag.ro

MOD DE UTILIZARE al Pret KED S2000 – 90 Kg

1) Mișcarea de bază

·  Poziţia de oxigenare. Utilizatorul se așează pe un scaun, cu treimea anterioară a tălpilor plasată pe suprafața de cauciuc a suportului vibrator, timp de aproximativ 5 minute (verificați direcția de amplasare a formei tălpii imprimate pe suprafața de cauciuc).

·  Poziţia de adaptare. Plasați ambele tălpi pe suprafața de cauciuc a suportului vibrator, după poziţia de oxigenare. Este mai bine sa nu ridicați degetele de la picioare. Tălpile trebuie presate ușor pe suprafață, pentru un masaj de 3-5 minute. Pentru persoanele cu infirmitate datorată vârstei, perioada de adaptare poate fi ușor prelungită sau pot fi utilizate exclusiv poziţiile de oxigenare şi adaptare în primele 4-7 zile de la prima folosire.

·  Masajul în profunzime (Poziția verticală). După efectuarea celor două poziţii, de oxigenare şi de adaptare, utilizatorul trebuie să oprească temporar dispozitivul, iar apoi să îl pornească după ce s-a așezat în picioare pe suprafața de cauciuc a suportului vibrator. Începătorii pot amplasa dispozitivul într-un colţ al camerei, lângă perete sau lângă o piesă de mobilier, astfel încât să se poată sprijini cu mâna atunci când este necesar, înainte cu 2-3 minute de poziţia verticală. Această poziţie este cea mai utilă pentru accelerarea generală a circulației sângelui şi a energiei Qi şi, de asemenea, poziţia principală pentru utilizatorii obișnuiți.

2) Poziţii de utilizare

·  Poziţia de întindere a tendoanelor

Încercați să vă atingeți degetele de la picioare cu mâinile, având picioarele drepte, fără să vă îndoiți genunchii. Mențineți poziția timp de 20 de secunde şi apoi repetați-o de câteva ori.
·  Poziţia „sprijin cu palmele”
Așezați palmele şi apoi spatele acestora pe suprafața de masaj şi apoi alternați timp de 5 minute.
·  Poziţia de îndoire a genunchilor
Îndoiți genunchiul stâng înainte şi întindeți piciorul drept în spate, iar apoi ghemuiți-vă. Utilizați postura câte 20 de secunde, alternând piciorul stâng cu dreptul.
·  Poziţia așezat
Înainte de utilizare puneți un prosop pe suprafața de masaj şi apoi așezați-vă cu şoldul pe punctul proeminent, în faţa sau în spatele punctului proeminent, cu picioarele relaxate, întinse sau îndoite, ținând mâinile comod pe picioare. Este recomandată efectuarea fiecărei operații timp de 15 minute. În timpul utilizării, puteți să apăsați cu mâna dreaptă, la început, marginea anterioară a suprafeței de masaj, iar apoi alternați cu mâna stângă, repetând de câteva ori. Deplasați şoldul spre spate, strângeți genunchii şi apoi întindeți ambele picioare. Alternați cu utilizarea mâinilor, apăsând marginea anterioară a suprafeței de masaj, repetați de câteva ori.
·  Poziţia întins
Puteți adopta poziţia întins numai după utilizarea poziţiei verticale timp de o săptămână. Relaxați-vă întreg corpul şi întindeți-vă pe un pat. Fiecare utilizare trebuie să dureze 15 minute. Schimbați poziţiile conform stării specifice a fiecărui utilizator.
Puteți obține senzații diferite când aplicați masajul asupra diverselor zone.

Atenţionări şi precauţii:
1) Dispozitivul poate fi utilizat numai la tensiunea şi puterea recomandate.
2) Dispozitivul trebuie amplasat într-o zonă uscată, bine ventilată, pe o suprafață plană, evitându-se umezeala sau infiltrarea apei. Nu porniți dispozitivul cu mâinile ude, pentru a evita electrocutarea. Dispozitivul trebuie oprit atunci când nu este utilizat.
3) Nu introduceți degetele în spațiul dintre dispozitiv şi suportul vibrator atunci când aparatul este pornit, pentru a evita rănirea degetelor. Nu lăsați copiii mici să se joace cu aparatul.
4) Nu este recomandabil să plasați cablul de alimentare şi cronometrul pe jos, pentru a evita călcarea sau deteriorarea datorată comprimării.
5) Atunci când mișcați aparatul este recomandabil să susțineți suportul vibrator cu ambele mâini şi să îl ridicați ușor. Nu mișcați dispozitivul trăgând de cablul de alimentare sau de cel al cronometrului, pentru a evita deteriorarea.
6) Nu păşiţi cu forță şi nu săriţi pe suportul vibrator în timpul utilizării, pentru a evita deteriorarea componentelor sale interne.
7) Nu stați pe suprafața de masaj încălţat.
8) Ambele tălpi trebuie să apese egal pe cele două laturi ale suprafeței de masaj în timpul utilizării. Evitați dezechilibrarea datorată distribuirii inegale a greutății cauzată de plasarea unui singur picior în contact cu dispozitivul.
9) Folosiți corect cronometrul: rotiți butonul de reglare al cronometrului în sensul acelor de ceasornic până la indicarea perioadei de timp dorite (maximum 15 minute) şi apoi apăsați comutatorul negru situat pe partea laterală a cronometrului. Trebuie evitată manevrarea violentă, întrucât mecanismul intern al cronometrului este un instrument de precizie. Butonul de reglare a timpului poate fi rotit numai în sensul acelor de ceasornic. Nu îl rotiți niciodată în sens contrar pentru a evita deteriorarea funcționării acestuia.

10) Opriți imediat dispozitivul dacă apar disfuncționalităţi şi cereți distribuitorului să contacteze producătorul sau service-ul pentru a vă înlocui sau repara dispozitivul. Nu este recomandabil sa demontați sau să reparați dispozitivul fără autorizare, pentru a evita pericolul de accidentare.

Reţineţi:
1) Nu utilizați aparatul sau utilizaţi-l numai sub supraveghere medicală dacă suferiți de una sau mai multe din următoarele afecțiuni:
A. Orice tip de hemoragie (hematemeză, melenă, hemoragie cerebrală, hemoragie gastrică, metroragie);
B. Femeile aflate în perioada menstruală sau însărcinate;
C. Tuberculoză în fază activă;
D. Infarct miocardic acut instabil; boli reumatice ale inimii; hipertrofie miocardică; boli congenitale ale inimii şi sindrom de arc aortic;
E. Insuficienţă cardiacă acută, insuficienţă hepatică, insuficienţă pulmonară funcțională, insuficienţă renală şi alte boli în fază acută;
F. Persoane ce necesită intervenții chirurgicale (de exemplu: abdomen acut, anevrism, tromboză venoasă profundă, fracturi netratate sau formațiuni de etiologie necunoscută);
G. Otrăvire acută sau boli infecțioase;
2) Pentru persoanele cu afecțiuni cronice: nu opriți administrarea medicamentelor fără autorizare din partea medicului.

Pret KED S2000 – 90 Kg

Social

Arhiva stiri