Viata, ca o binecuvantare – LTAcademy.ro

LTAcademy.ro – prima academie care ne invata altfel         

Ma gandeam astazi la cat de binecuvantati suntem, la ce vremuri minunate traim. Stiu, o sa imi spui : Care vremuri minunate, cand nu-mi ajung banii de la un salariu la altul, cand in lume sunt inca razboaie si oameni care mor de foame si de singuratate, cand clasa politica e asa cum este ?! … si alte asemenea exemple….

Nu am sa neg existenta acestor lucruri, insa eu spre deosebire de tine, cel care imi spui toate acestea, am ales cu ceva ani in urma sa ma concentrez pe lucrurile pozitive din viata mea si din lume in general. Am ales sa vad partea plina a paharului si sa fiu recunoscatoare pentru tot ceea ce sunt si pentru tot ceea ce am acum in viata mea. Si asta m-a adus unde sunt si m-a facut sa experimentez toata bucuria pe care o traiesc in acum in viata mea.

Avem in fiecare secunda posibilitatea de a alege pe ce sa ne concentram atentia: pe stirile negative si lucrurile mai putin pozitive din jurul nostru sau pe cele pozitive si care ne aduc bucurie oricat de mici si neinsemnate ar fi.

LTAcademy.ro

LTAcademy.ro

Am ales sa spun MULTUMESC pentru tot ce a fost bun si mai putin bun in trecutul meu, pentru tot ce este frumos in prezentul meu si pentru tot ce-mi va aduce viitorul.

Am ales sa spun MULTUMESC pentru toti oamenii minunati pe care i-am intalnit de-a lungul vietii si pe care-i voi mai intalni, pentru viata mea, a Theei si a lui Liviu, pentru sanatatea mea si a celor dragi mie, pentur arul pe care il respire, hrana pe care o mananc, hainele si incaltarile pe care le port, pentru TOT…

Am ales sa imi amintesc in fiecare dimineata la trezire, ca VIATA-I O BINECUVANTARE si merita traita la MAXIM!

Tu pentru ce esti recunoscator astazi? J

by Irina Gherghilescu

Social

Arhiva stiri