Nu ignora vocea interioara! Ea te vrea viu – LTAcademy.ro

LTAcademy – Life Transformation Academy

Atunci cand eram mica, visam ca o sa fiu profesoara. Mama mea era invatatoare si mi se parea ca aceasta meserie este interesanta. Chiar mi se spunea de pe atunci ca am talent pedagogic.

Nu m-am facut profesoara, pentru ca am urmat Liceul Economic din Galati (asa a considerat mama ca e ok, a fi contabil e o meserie buna) si timp de 17 ani am facut contabilitate. Desi eram foarte buna in domeniul asta, nu ma regaseam in el: nu imi placea rutina, aceleasi hartii in fiecare luna, aceleasi conturi, aceleasi inregistrari. Mie imi placeau oamenii, imi placea sa interactionez, si evadam din birou de fiecare data cand aveam ocazia si imi ajutam colegii de la marketing sau vanzari.

O conjunctura numita, restructurarea postului, m-a aruncat de doua ori in situatia de a o lua de la capat. Prima data, acum mai bine de trei ani, a fost un soc sa intru in somaj, si am luat-o ca pe un esec personal. Dar o oportunitate mi-a deschis un drum pe care intalneam dezvoltarea personala. Am fost la un seminar unde am facut ”Aha!”, am fost la al doilea seminar, s-a mai aprins un beculet, am citit o carte, si inca o carte, un curs, un workshop …

nicoleta-nistor

A doua oara cand intram in somaj (la distanta de doar 2 ani de prima data cand mi se intampla asta) nu am mai fost luata prin surprindere. Si am ales sa consider ca este cel mai bun lucru care mi se putea intampla. Mi-am descoperit ce vreau sa fac in viata: vreau sa ajut oamenii sa se dezvolte. Vreau sa ajut oamenii sa invete sa se ajute singuri in situatii critice. Vreau sa ajut oamenii sa se descopere, sa creasca, sa isi construiasca viata pe care si-o doresc.

Acum sunt un altfel de profesor, organizez altfel de cursuri decat cele pe care le stiam cand eram copil, dar care, din punctul meu de vedere, sunt la fel de importante, daca nu chiar mai importante decat materia obligatorie de la scoala. De ce? Pentru ca aceste cursuri sunt 100% practice si rezolva situatii si probleme din viata.

Te indemn sa fii cu mintea si inima deschisa si sa te instruiesti continuu, pentru ca doar astfel vei face fata provocarilor vietii.

by Nicoleta Nistor

LTAcademy – Life Transformation Academy

Social

Arhiva stiri