LTAcademy.ro – Academia care reinventeaza procesul de instruire

TimeTV.ro a fost prima televiziune online care a adus „Dezvoltarea personala” in centrul atentiei. Noi credem in oameni verticali care creeaza valoare continuu pentru cei din jurul lor.

Astazi venim cu un nou anunt important pentru noi dar si pentru voi. Lansarea LTAcademy.ro sau Life Transformation Academy, pe 1 octombrie 2014.
LTAcademy.ro

LTAcademy.ro

Se vrea sa fie o academie online pentru cei care doresc sa se instruiasca tot timpul in cat mai multe domenii. Si pentru ca nu am fi putut sa materializam singuri un astfel de concept am cautat parteneri care deja instruiesc zeci de mii de oameni.
Cum era si firesc ne-am indreptat catre cei mai buni, Liviu Pasat si Irina Gherghilescu. Ei sunt echipa care au creat o comunitate de zeci de mii de oameni, comunitate ce creste in fiecare zi, si nu ma refer neaparat la numarul membrilor ci la valoare. Oamenii din aceasta comunitate ofera valoare la randul lor catre cei din jur (celor dragi, prieteni, colegi, parteneri de afaceri…).
Echipa LTAcademy are un  „DE CE” comun si simtim ca si voi aveti acest „DE CE”.

Liviu Pasat si Irina Gherghilescu :

„Nu imi place sa folosesc prea des cuvantul „criza”.
Dar nici nu sunt un adept al atitudinii strutului!  🙂
Sunt suficient de constient cand unele lucruri merg bine si cand nu. Mai ales in domeniul in care sunt foarte pasionat: instruirea.
Daca dai o cautare pe google dupa expresia „criza invatamantului romanesc”, o sa gasesti date concrete legate de „evolutia” sistemului de invatamant.din ultimii ani.
Nu cred ca trebuie sa ne ascundem dupa deget – vreau doar sa ai cateva date concrete (le vei gasi intr-unul din articolele foarte bine documentate, publicate de RPSS chiar in 2012 – scris de ADRIAN ŞTEFAN CHIRIAC de la Universitatea de Vest din Timisoara)
Uite doar cateva fraze extrase din articol:
„Două decenii de involuţie a învăţământului superior românesc”
„- o pregătirea profesională slabă, cu puţine cunoştințe practice, oferă şanse reduse de angajare imediat după absolvire”
„- o devalorizare a diplomelor universitate, ca urmare a nerespectării standardelor europene de calitate”
„- scăderea numărului de elevi din şcoala primară şi din gimnaziu din cauza abandonului şcolar, migraţiei forţei de muncă în U.E.;”
„- scăderea numărului de studenţi ca urmare a unui complex de factori”
– disfuncţionalităţi ale sistemului de învăţământ în ansamblu
  •  scăderea calităţii actului educaţional,
  • slabul caracter formativ al acestuia,
  • volumul excesiv de informaţii perisabile în dauna pregătirii pentru activităţi practice în profesie
– finanţarea învăţământului de la bugetul statului a înregistrat o scădere continuă, cu mult sub prevederea legiferată de 6% din PIB (4,25% în 2009, 3,64% din PIB în 2011).
Sa mai zic si altele? Nu cred ca mai e nevoie!
Vezi si tu despre ce e vorba – mai ales ca de curand si bacalaureatul si-a pierdut rolul pentru adminterea la facultate! „No comment!”
Sa insemne asta ca INSTUIREA NU e importanta? NICI VORBA!
E vorba de un sistem invechit care nu mai functioneaza in contextul actual!
CE E DE FACUT?
Nu sunt de genul celor care dau vina pe guvern, pe ceilalti, pe timpurile pe care le traim, pe vremea de afara ….
Si cred ca nici tu nu astepti sa gandeasca altcineva in locul tau, sa manace in locul tau, sa traiasca altii in locul tau!
CRED CA ORICE CRIZA ADUCE SI POSIBILITATEA EVOLUTIEI! OPORTUNITATI!
Asa ca a venit momentul sa iti spun de ceva vreme lucram la un concept nou, si e momentul sa lansam o platforma unica in Romania! Pentru dezvoltare personala si nu numai. Noi ii spunem LTA de la LTAcademy.
De unde vine numele de LT Academy – te invit sa afli singur pe pagina www.ltacademy.ro
Promo LTAcademy.ro

Social

Arhiva stiri