Alina Dita: Cum sa-ti descoperi visul!

Din ce in ce mai multi oameni fac un pas in fata si spun raspicat.

„Si eu am reusit si vreau sa arat cat mai multor oameni cum am facut-o”.

Noi, TimeTV, am sprijinit si o vom face cat vom trai pe acest pamant, pe cei treziti. Da! Cei care s-au trezit sunt mai hotarati ca niciodata sa zgaltaie pamantul din temelii, sa spuna si semenilor lor ca este timpul sa se trezeasca, sa-si descopere visul. Alina Dita o va spune foarte raspicat, pentru ca noi o vom transmite LIVE pe site-ul ei. Va avea un seminar LIVE streaming ONLINE in care va oferi valoare si solutii de descoperire a visului interior.

Multi m-au intrebat ce inseamna LIVE streaming ONLINE :). Un raspuns scurt ar fi:

Pentru barbati – ca atunci cand te uiti la finala campionatului mondial 2014. Adica e LIVE, se intampla in timp ce va uitati, doar ca e pe internet.

Pentru frumoasele nostre drage – e un fel de „Dansez pentru tine!”. E LIVE doar ca e pe internet.

Mai multe detali la finalul articolului. Acum va las sa o descoperiti pe Alina. Ea are cuvinte mult mai dulci decat ale mele. Asa sunt femeile multttt mai gingase :).

Cine sunt eu?

Mă numesc Alina Diță
Alina Dita

Alina Dita

 

După o experiență de 12 ani în vânzări, management și training în companii autohtone și multinaționale am simțit că vreau mai mult. Vreau să relaționez cu oameni din domenii diferite de activitate, din regiuni diferite, din toată lumea. Vreau să împărtășim experiențe și să creștem împreună! Pentru că așa cum a spus și John Maxwell: ” Nu suntem pe acest Pământ ca să ne întrecem, ci ca să ne completăm.”

Pasionată de domeniul dezvoltării personale și al comunicării, am căutat ceva care să mă provoace constant și să-mi ofere posibilitatea de a-mi testa potențialul maxim. Principiile de leadership ȋnvăţate de la John Maxwell au adăugat valoare experienței mele și vreau să pun toate resursele la care am acces prin  Programul de Certificare John Maxwell Team și în slujba ta, pentru că am verificat și funcționează!

Eu cred că ”Un VIS autentic este o imagine și o hartă a scopului și potențialului unei persoane (JOHN C MAXWELL)

M-am întrebat prin urmare care este scopul meu în această viață? Ce caut eu în viața mea?

Mi-am luat timp și am reflectat la copilăria mea, la ce mi-am dorit să devin când voi fi mare, spre ce mă îndrumau prietenii și familia să urmez – la ce școli să mă înscriu și pe ce căi să apuc, care activități mă fac fericită și simt că le-aș putea face 24h din 24h, ce îmi place să fac cel mai mult zilnic și care experiențe trăite de mine dacă le-aș împărtăși ar putea inspira pe ceilalți.

Îmi amintesc cu bucurie de perioada când, copil fiind, îmi doream să devin stewardesă. Și m-am întrebat de ce oare mi-am dorit asta… și mi-am dat seama că îmi doream să călătoresc, să cunosc lumea și să fiu între prieteni oriunde merg.

Apoi am crescut și mi-am dorit să fiu învățătoare și când m-am întrebat de ce mi-am dat seama că voiam să împartășesc cu toată lumea fiecare lucru nou pe care îl aflam, voiam să am răspunsurile mereu pregătite pentru sora mea mai mică așa cum la grădi doamna educatoare părea ca știe tot…

Am mai crescut și am cunoscut durerea și mi-am dorit să devin doctoriță să pot să alin durerea tuturor celor dragi.

Mi-am îndreptat pașii spre cursurile Facultății de Drept din Sibiu  pentru că toată lumea îmi spunea că aș fi un avocat foarte bun deoarece vorbesc mult, și uneori și bine….

Acum știu că vreau să fiu avocatul unui VIS autentic pentru ca VISUL fiecăruia să câștige mereu în procesul căutării destinației în călătoria vieții, descoperirea acelui ceva care face din copilul interior un om mare.

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Trainer, putem crește impreună prin workshopurile și seminariile create special să te ajute în dezvoltarea ta personală şi profesională, prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor testate și aplicate de toți oamenii de succes.

Într-un articol următor vă voi arăta ceva magic. Ca să rămânem conectați vă invit pe pagina mea de facebook.

Despre evenimentul de LIVE streaming ONLINE aflati mai multe aici.

 

 

Social

Arhiva stiri