Fă-ţi propriul film de scurtmetraj cu doar 49 euro!

Noua, celor de la TimeTV, mereu ne-a placut dezvoltarea personala si nu am ratat nicio ocazie sa o aducem mai aproape de voi. Ce legatura are asta cu titlul articolului… Pai are! … imediat va edific. O parte din echipa TimeTV lucreaza la un film de lung metraj, de dezvoltare personala, cum am mai spus, noi consideram ca educatia este cea mai puternica unealta pentru a transforma visurile in realitate. Acum… in 2014 poti avea acces la educatie  in multe feluri. Si cum va spuneam mai devreme, noi am transmis LIVE mai multe evenimente de dezvoltare personala. La unul dintre evenimente s-a intamplat ca speackerul, Liviu Pasat – in cazul de fata, sa ne conecteze cu Catalin Palavescu de la PacPac StudioS. El fiind un pasionat inrait si cu cateva productii video de lung si scurt metraj la activ, ne-a recomandat un amic de al lui pentru soundtrack-ul filmului, pe Ciprian Maxim. Ce iti este si cu dezvoltarea asta personala! Vrei sa creezi, inveti si dai de alti oameni care vor acelasi lucru. Prin umare dezvoltati-va si urmati-va visul. Noi suntem aici si ne putem ajuta reciproc. Ah… am uitat de ce m-am apucat sa va povestesc toate astea. E simplu! Cei de la PacPac sprijina tinerii pasionati de film si vin in ajutorul lor cu o oferta de exceptie. Dar, mai bine ii las pe ei sa zica ce si cum, in randurile de mai jos :).

PacPac StudioS

PacPac StudioS

PacPac StudioS

„De multe ori poţi rata realizarea unui film din cauza unor lipsuri, cel mai adesea lipsa unui echipament profesional de filmare dar şi alte accesorii, cum ar fi microfonul sau luminile. Şi pentru că nu toată lumea este dispusă să investească mii de euro în tot felul de camere video sau trepied, microfon, slider, lumini etc., noi, cei de la PacPac StudioS, ne-am gândit să întindem o mână de ajutor celor care îşi doresc să îsi realizeze propriul film de scurtmetraj oferindu-le servicii de filmare la un tarif extrem de scăzut, numai 49 de euro pentru o zi si, în acest fel, ideile bune să nu se piardă în van.

Ne adresăm studenţilor sau absolvenţilor de facultaţi de profil, secţia regie film, dar şi celor care au studiat pe cont propriu şi scriu sau deţin scenarii de film şi vor să intre în etapa de producţie cu ele. Noi venim cu tot, cu operator imagine + cameră video, cu operator sunet + microfon cu boompole, trepied, lumini şi alte accesorii necesare la o filmare, dar nu vom asigura locaţiile, castingul, make-up-ul sau montajul decât contra cost (se negociază în funcţie de proiect)!

Ne puteţi solicita dacă aveţi finalizat un scenariu, iar dacă este unul în care credem şi noi atunci vom colabora cu siguranţă! Oferim consultanţă în realizarea filmelor, dar ideea, scenariul, decupajul regizoral, alegerea si închirierea locaţiilor, alegerea actorilor şi a figuraţiei vă vor aparţine în totalitate.

Mai puteti citi pe Time TV si:

Dieta financiara by Liviu Pasat

Liviu Pasat: Sunt importanti banii? Stiti de ce?

Social

Arhiva stiri