MIHAI MARGINEANU la un pas de a-si pierde viata din cauza avionul pe care il pilota

MIHAI MARGINEANU la un pas de a-si pierde viata din cauza avionul pe care il pilota
AVIATIA DA SENZATIA!
Dar, poate da si batai de cap daca ti se intampla sa fii pus in situatii care iti pun viata in pericol, asa cum i s-a intamplat lui Mihai Margineanu la Tulcea.
In urma cu cateva zile, Mihai Margineanu si celebra-i trupa, invitati sa sustina un concert pentru o renumita companie americana intr-un superb resort din Murighiol, au trecut prin momente dificile.
Cunoscut deja pentru pasiunea pe care dezvoltat-o dar si pentru calitatile reale de aviator, Mihai Margineanu a decis sa isi i-a colegii de trupa si sa se deplaseze cu avionul catre locatia evenimentului, aterizand fara probleme pe Aeroportul Tulcea. A doua zi, insa, comandantul Mihai si-a imbarcat din nou trupa pentru intoarcerea acasa si, dupa ce a efectuat toate formalitatile si manevrele specifice decolarii, dupa ce a aliniat avionul in capatul pistei, dupa ce a bagat motorul in plin si a inceput sa prinda viteza mare pentru desprinderea de sol, baietii din trupa au tras o sperietura grava, atunci cand au simtit ca avionul franeaza brusc de la 150 km /h pana la oprirea totala a acestuia.

Citeste mai mult pe: Musicnights Stiri

Social

Arhiva stiri