HOROSCOP 26 mai 2014. Vezi ce ti-au pregătit astrele!

Horoscop 26 mai

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-26-mai

Horoscop 26 mai

Horoscop 26 mai

Berbec

Horoscop 26 mai Berbec – Vă bucuraţi de imagine cum nu v-aţi mai bucurat de foarte multă vreme şi aş spune că este momentul să profitaţi şi să vă puneţi cât mai mult în valoare. Noroc de bani au femeiele, mai ales cele care se bucură de o oarecare imagine.

Taur

Horoscop 26 mai Taur – profitaţi de orice clipă ca să ieşiţi în evidenţă, atunci faceţi bine şi fiţi atenţi şi la tensiunile pe care le creaţi entru că toate pleacă de lucruri mărunte, banale aş spune, dar care pot avea repercusiuni neaşteptate.

Gemeni

Horoscop 26 mai Gemeni – Poate nu ar strica să plecaţi în concediu sau într-o excursie care să vă mai rupă niţel de cotidian. Nu staţi rău la capitolul creativitate aşa că daţi-i înainte şi speculaţi momentul. Probleme digestive.

Rac

Horoscop 26 mai Rac – Foarte bine susuţinuţi sunt nativi care lucrează în domenii care au legătură cu credinţa – administratori de situri religioase, mânăstiri, biserici, creatori de artă religioasă. Contracte frumoase bat la uşă.

Leu

Horoscop 26 mai Leu – Astăzi nu aveţi fler financiar, dar puteţi fi romantici incurabili, ceea ce nu este musai să facă să fiţi şi înţeles. Noroc de bani au femeiele, mai ales cele care se bucură de o oarecare imagine.

Fecioara

Horoscop 26 mai Fecioară – Organizaţi, tipicari şi dornici de a face treabă, dacă lucraţi cu banii, indiferent că este mediu bancar sau sunteţi simpi casieri, agenţie să nu fiţi furaţi. Încercaţi să fiţi cât mai mult în mijlocul familiei.

Balanta

Horoscop 26 mai Balanţă – faceţi o achiziţie de valoare, puteţi mirosi chiar o oarecare oportunitate financiară dar nu vă repeziţi înainte să aveţi toate informaţiile. Dacă este să se adune norii la voi, aceştia se vor buluci asupra relaţiei de suflet căreia credeţi că nu-i mai daţi de cap.

Scorpion

Horoscop 26 mai Scorpion – Doamnelor le merge bine la muncă, problema este că nu ştiu să comunice şi de aici încurcăturile. Pe de altă parte problemele de sănătate care ţin de imunitate, nu le scutesc nici ele de neplăceri.

Sagetator

Horoscop 26 mai Săgetător – stresul pleacă de la faptul că nu vă place rutina, vreţi să acţionaţi dar anumite reguli după care se joacă nu vă permit să faceţi imprudenţe. Destul de multe tensiuni, mai ales pe casa muncii unde nicicum.

Capricorn

Horoscop 26 mai Capricorn – trigonul în semne de pământ arată pe lângă câştiguri financiare şi oportunitatea unor drumuri sau studii la care visaţi de foarte multă vreme. Toate ar fi bune şi fumoase dacă aţi reuşi să depăşiţi momentele de debusolare.

Varsator

Horoscop 26 mai Vărsător – sentimentul că totul vă aparţine este extrem de puternic dacă stăm să ne gândim că planurile după care s-a acţionat şi care v-a evidenţiat zilele trecute ca un excelent finanţist, v-au aparţinut aproape în exclusivitate.

Pesti

Horoscop 26 mai Peşti – Trigonul în semne materiale arată că ştiţi totuşi, şi ce să faceţi şi cum să procedaţi fără să lezaţi sentimentele celorlalţi. Din păcate regulile jocului sunt altele şi nu le puteţi neglija. Sunteţi avantajaţi să demaraţi lucruri noi, lucruri care au tangenţă şi cu cea spirituală.

Rămâneți alături de noi si astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

 

Social

Arhiva stiri