HOROSCOP 25 mai 2014. Vezi ce ti-au pregătit astrele!

Horoscop 25 mai

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-25-mai

Horoscop 25 mai

Horoscop 25 mai

Berbec

Horoscop 25 mai Berbec – Sunteţi interesaţi de străinătate, de călătorii, de tot ce înseamnă mişcare, totuşi parcă prea vă presează toată lumea şi vouă numai sub presiune nu vă place să munciţi. Nu-i lăsaţi oricât de mult îi iubiţi pe cei dragi să atenteze la statutul vostru de stâlp al familiei, consolidaţi-vă poziţia prin consecvenţă şi decizie.

Taur

Horoscop 25 mai Taur – sunteţi blocaţi la sol, ceea ce este un avantaj şi sunteţi extrem de binevoitor cu cei din familiei. Vă stabiliţi singuri priorităţile, detaliile şi modul organizat în care vă desfăşuraţi viaţa. Se va întâmpla ceva care ar putea să vă schimbe viaţa. Trebuie să petreceţi ceva mai mult timp cu prietenii ca să vă deschideţi puţin realităţii.

Gemeni

Horoscop 25 mai Gemeni – Carisma voastră, şarmul şi politeţea vă vor ajuta să navigaţi prin hăţişul hârtiilor, instituţiilor de stat şi a proiectelor în care sunteţi anhajaţi. Cu vânt la pupa, rezolvaţi până în prânz toate problemele. Profitaţi de energia pe care o aveţi ca să ajungeţi acolo unde doriţi.

Rac

Horoscop 25 mai Rac – Flexibilitatea este un punct important astăzi pentru voi, deci nu faceți nazuri dacă trebuie să reveniți asupra unor lucruri pe care le credeați terminate. Berbecismele ideilor voastre ot srâtni invidii dar şi admiraţie mai ales că voi nu sunteţi oamenii care să dea înapoi, aşa că vor, nu vor cei din familie vor trebui să joace cum le cântaţi.

Leu

Horoscop 25 mai Leu – unii, şefi, părinţi, fraţi sau iubiţi aşteaptă o schimbare în ritmul vostru cotidian. Lăsaţi lucrurile să se desfăşoare în ritmul lor şi de maniera că oamenii trebuie să fie totdeauna mulţumiţi, fapt care aduce astăzi echilibru şi va păstra motivaţia la otele cele mai înalte. După-amiază încercaţi să terminaţi o serie de treburi pe lângă casă.

Fecioara

Horoscop 25 mai Fecioară – Oamenii promit multe dar fac puţine. Încercaţi să daţi praful deoparte ca să puteţi drege lucrurile. Deciziile luate sub impulsul furiei nu aduc nimic bun, ba vă pot duce pe drumuri care la un moment dar se vor înfunda. Relaxaţi-vă şi gândiţi-vă că e week end.

Balanta

Horoscop 25 mai Balanţă – Aveţi dreptul să ştiţi ce căutaţi, dar pentru asta trebuie să faceţi voi primul pas. Este posibil să căutaţi unele răspunsuri la întrebările din sufletul vostru, mai ales că ele sunt profunde. Nu vreţi ca mintea voastră să se odihnească, mereu vreţi altceva.

Scorpion

Horoscop 25 mai Scorpion – Nu ştiţi încotro mergeţi dar în acelaşi timp, vă simţiţi presat să luaţi măsuri care nu vă convin sau contravin principiilor voastre. Aţi obosit să tot aşteptaţi ca celălalt să faceţi primul pas. Sunteţi convinşi că la probleme simple şi răspunsurile trebuie să fie simple.

Sagetator

Horoscop 25 mai Săgetător – În ideea că păstraţi echilibrul şi o ordine reală a relaţiilor şi a lucrurilor, nu sunteţi conştienţi de nevoile voastre dar nici de nevoile celorlalţi pentru simplul motiv că voi când daţi totul, daţi frate! Concentraţi-vă la relaţiile cu colegii, mai ales la o femeie care vă subminează poziţia, dar şi la cea pe care o ignoraţi şi care vă poate fi un consilier de nădejde.

Capricorn

Horoscop 25 mai Capricorn – o discuţie neprincipială sau formală vă vor pune în situaţii neplăcute. Totul este să vă păstraţi firea şi calmul şi să contracaraţi cu argumente. Sunt destui porniţi împotriva voastră, ar trebui să analizaţi lucrurile în profunzime şi să aduceţi la suprafaţă elementele contestate tocmai pentru a demonstra veridicitatea poziţiei voastre.

Varsator

Horoscop 25 mai Vărsător – Nimeni nu are chef de nimic, toţi se gândesc numai la sfârşitul de săptămână iar voi trăiţi sentimentul că aţi pierdut contactul cu realitatea. Încercaţi să vedeţi dacă nu cumva exuberanţa din zilele trecute v-a jucat o festă şi dregeţi lucrurile cât mai este timp.

Pesti

Horoscop 25 mai Peşti – Dacă încercaţi să blocaţi şi să reveniţi la un mers normal s-ar putea să vă împotmoliţi cu totul. Aşa că cel mai bun lucru este să planificaţi lucrurile, evitaţi spontaneitatea dacă vreţi ca ele să se rezolve fără probleme. Sunteţi în grafic aşa că nu aveţi de ce să vă fie teamă.

 

 

Social

Arhiva stiri