Pret GRAVIOLA: Totul despre GRAVIOLA cu Dr. Carmen Bratu – VIDEO

Pret GRAVIOLA

In video sunt tratate toate detaliile de mai jos, doamna doctor Carmen Bratu aducand completari fiecarui subiect. Va recomand sa vizionati filmuletul video.

pret-graviola-cancer-produse-bio-mag

Articolul complet il gasiti pe sursa: produsebiomag.ro

Studiile de cercetare încep în anul 1940

– 1970 – Screening pe mii de plante efectuat de către Institutul Național de Cancer SUA.
S-a demonstrat citotoxicitatea selectivă față de linii de celule canceroase (pulmonar, mamar, prostată, pancreas, colon, limfom, adenocarcinom mamar rezistent la medicamente).

– 1990 – crește interesul pentru graviola.
Studii in vitro și in vivo au validat utilizarea tradițională a diferitelor părți din plantă ca vasodilatator, antispastic, cardiodepresiv, antiviral, anticonvulsivant

– 1997 – Universitatea Purdue din West Lafayette Indiana SUA.
S-a efectuat o vastă cercetare pe acetogenins cu finanțare de la Institutul Național de Cancer și Institutul Național de Sănătate al SUA (milioane de dolari). Au fost obținute 9 brevete internaționale cu privire la proprietățile antitumorale și insecticide ale acetogenins. S-a demonstrat un efect citotoxic selectiv puternic împotriva tumorilor rezistente la medicamentele specifice, având o afinitate specială pentru acestea.

– 2002 – studiu in vivo în Japonia.
S-au inoculat șoareci cu celule de cancer pulmonar.

– 2003-Taiwan
Studii cancer ovarian, de col uterin, pe linii celulare de cancer de piele, mamar, vezică urinară cu efect citotoxic la doze foarte mici.

– 2012 – Cancer Letters Journal
Studiu in vitro și in vivo (șoareci) asupra acțiunii acetogenins împotriva cancerului de pancreas și metastazarea lui prin modificarea metabolismului celular

Acțiuni documentate prin cercetare: antimutagenă, antibacteriană, anticancer, antidepresivă, antimicrobiană, antimalarie, antiparazitară intern și extern antispastică, antitumorală, cardiodepresiv, antiemetc, hipotensiv, sedativ, insecticid vasodilatator, febrifug,antistres, descongestionant antiviral, stimulent digestiv, stimulent uterin.

Precauții:

– Sarcină, hipotensiune, hipertensiune în tratament (monitorizare TA)
– Doze mari pot provoca greață și vărsături. Se reduce doza și se ia în timpul mesei. Poate scădea glicemia(monitorizare)
– Poate intensifica efectul antihipertensivelor și antidiabeticelor (studii doar pe animale)
– A se evita combinarea cu suplimente care cresc energia celulară – like Co Q10 (destabilizează mecanismul ATP inhibitor). Suplimentare cu probiotice și cu enzime digestive în consum pe termen lung (efect antimicrobian cuplat cu dismicrobism intestinal)
– Sedare sau somnolență: Se reduce doza.
– Hidratarea corectă poate reduce efectele adverse de tip Herxheimer (eliberarea prea rapidă a endotoxinelor)

Efecte adverse:

Studii din 2006 și 2008 publicate în reviste de specialitate arată incidența crescută de cazuri de boală Parkinson atipică la nativii din insula Guadalupe din Caraibe. Semințele și rădăcinile pot conține alcaloizi care pot fi toxice în cazul consumului îndelungat. Există studii doar pe animale.

Graviola plantă total naturală. Substanțele chimice naturale nu pot fi brevetate ca și medicament.
– Taxol apărut pe piață după 30 de ani de cercetare (din coaja de tisa de Pacific)
– Cercetările durează foarte mult pentru a produce un medicament care să reproducă chimic proprietățile substanțelor din graviola. Studii clinice (trialuri) pe voluntari umani nu s-au făcut pe scară largă.
– Clinical Trials.gov – Eradicarea cancerului de prostată utilizănd ATP inhibitori (acetogenins), studiu pe 1 an, încheiat în martie 2014. Graviola este o plantă completă care este utilizată de zeci de ani, în deplină siguranţă, cu efecte benefice asupra stării de sănătate. Miracolele oferite de natură ne ajută să vindecăm orice boală.

Pret Graviola

Pret Graviola

Mai puteti citi pe Time TV si:

Efectul fructului de GRAVIOLA. Este de 10.000 de ori mai puternic decat CHIMIOTERAPIA

Pret GRAVIOLA – fructul care iti reda viata

Pret GRAVIOLA – de ce unii oameni obtin rezultate miraculoase si altii nu?

Social

Arhiva stiri