HOROSCOP 16 mai 2014. Vezi ce ti-au pregătit astrele!

Horoscop 16 mai

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-16-mai

Horoscop 16 mai

 

 Citeste si: TOP 10 grupuri mafiote din lume!

 

Horoscop 16 mai

Berbec

Berbec – pare o o zi mai liniştită, poate şi pentru că într-un moment de linişte v-aţi mai adus aminte şi de credinţă. Este o zi care impulsionează spre explorarea limitelor noastre metafizice. Cei mai pragmatici se pot gândi cum să facă rost de bani, în sepcial, cei tineri ca să se simtă bine mai ales că week endul bate la uşă.

Taur

Taur – cred că nu vă prinde rău ceva mai mult timp pentru reflecţie. Totul este să aveţi chef de asta. Deocamdată problemele de serviciu sunt stringente. Problematică rămâne crucea în semne cardinale care îndeamnă la acţiune ori voi numai oameni de acţiune nu sunteţi. Tinerii să fie atenţi în ce se bagă.

Gemeni

Gemeni – vă recuperaţi energia de undeva din drumuri chiar dacă finanţele încep să se adune din ce în ce mai greu în buzunarele voastre. Posibil să pierdeţi fie un contract, fie o moştenire în care v-aţi pus mari speranţe şi dacă se întâmplă asta vi se datorează în mare parte.

Rac

Rac – foarte multă sensibilitate, aş spune că astăzi vreţi să fiţi mai romantici ca niciodată dar că, bineînţeles, se va întâmpla ceva care vă va întoarce din drum. Avantajaţii zilei rămân tinerii care învaţă, sesiune sau dau licenţa zielele acestea. Vârstnicii cu clasicele probleme de sănătate.

Leu

Leu – la voi se complică viaţa pe măsură ce vă doriţi un sfârşit de săptămână cât mai liniştit. În primul rând, încep să apară probleme în cuplu sau familie. În al doilea, vă puteţi trezi târâţi într-un scandal social cu care voi nu aveţi nici în clin, nici în mânecă. În sfârşit, singurii pentru care este soare şi senini sunt tinerii.

Fecioara

Fecioară – vreţi voi să faceţi ceva dar dacă vreţi să fiţi şmecheri atenţie că toate se întorc împotriva voastră. Banii la care speraţi intră foarte greu în conturile voastre, nu pentru că nu ar fi ci pentru că cineva a avut grijă să facă o…greşeală, spre disperarea voastră. Foamea de bani vă poate băga în belele mai ari decât credeţi.

Balanta

Balanţă – deocamdată lucrurile pe care le-aţi plănuit şi pe care le-aţi proiectat rămân bătute în cuie. De asemenea, este o zi în care puteţi opta fie să luaţi o serie de aprobări pentru activităţile cotidiene ale firmei, fie să aplicaţi pentru un credit. Tinerii pot fi beneficiarii unei poliţe de asigurări deci banii de buzunar, sunt asiguraţi!

Scorpion

Scorpion – nu aş spune că vă omorâţi cu munca pentru alţii, cât urmăriţi să vă rezolvaţi o serie de probleme personale spre disperarea şefilor sau a dascălilor care nu ştiu de pe unde să vă adune. Cu intuiţia voastră formidabilă însă, ieşiţi din belea zâmbitori.

Sagetator

Săgetător – la voi totul astăzi se circumscrie ideii de cămin – casă, gazdă, locaţie temporară. Aveţi şansa să achiziţionaţi o serie de electrocasnice la promoţie şi astfel să scăpaţi de un anume stres. Tinerii vor fi precoucpaţi de cum să facă rost de bani şi chiar ar putea să aibă promisiuni pentru o slujbă part – time.

Capricorn

Capricorn – cuplurile în care până acum tuna şi fulgerare cred că se pot bucura de un week end de împăcare mai mult decât superb. Vedeţi să nu daţi cu bâta-n baltă, voi domnilor adică să aduceţi aminte că aţi uitat ceva neterminat la muncă sau mai ştiu eu ce alte minuni. În ce le piveşte pe fete, ele să fie cât mai feminine.

Varsator

Vărsător – aparent în ciză de idei, voi aţi putea petrece sfârşitul de săptămână pe la şcoală sa birou. Dispute cu şeful pentru că sunteţi în penurie de idei. Şi într.adevăr oricât v-aţi chinui mai de grabă faceţi prosti, decât să veniţi cu o idee bună. În schimb vin nişte bani pe care îi aşteptaţi de ceva vreme.

Pesti

Peşti – trageţi la căruţa firmei sau a examenelor şi trageţi cu succes. Vedeţi că bârfele nu vă ocolesc nici pe voi şi nici pe cei din familie, dar cel mai bun lucru este să nu le daţi importanţă. Dacă aveţi şansa să petreceţi week end-ul în afara localităţii nici măcar nu mai staţi pe gânduri.

 

 

Social

Arhiva stiri