HOROSCOP 9 mai 2014. Vezi ce ti-au pregătit astrele!

Horoscop 9 mai

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-9-mai

Horoscop 9mai

Horoscop 9 mai

Berbec

Horoscop 9 mai Berbec – o zi de muncă la fel ca celelalte, cu nervi şi supărări. Sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvaţi şi pe care nu le-aţi putut rezolva peste săptămână. Trebuie să mai faceţi o vizită şi pe la supermarket iar seara să vă repliaţi fie în jurul mesei cu prietenii, fie la o terasă.

Taur

Horoscop 9 mai Taur – este o zi în care trebuie să faceţi numeroase drumuri, să verificaţi numeroase lucruri. Crucea în semna cardinale îndeamnă la acţiune dar v-aş sugera să fiţi atenţi să nu faceţi vreuna nefăcută. Nu vă apucaţi de gospodărit cu hei rup-ul că spatele vostru va începe să dea semne de durere. Febra musculară va apărea şi ea.

Gemeni

Horoscop 9 mai Gemeni – chiar dacă este sâmbătă, va fi o zi productivă pentru că veţi alerga de colo colo ca să rezolvaţi o serie de probleme legate de serviciu sau de şcoală. Le veţi rezolva dar cu foarte multă osteaneală, dar spre seară veţi fi cei mai mulţumiţi. Tinerii ar putea pleca undeva cu prietenii.

Rac

Horoscop 9 mai Rac – o zi neaşteptat de bună după cât au fost de tensionate ultimele două zile. Şi culmea veţi petrece prima parte a zilei la birou. După amiază să fiţi atenţi cum întoarceţi foia cu cei din familie, mai ales cu soţia/ul că disputa poate porni din orice.

Leu

Horoscop 9 mai Leu – şi voi veţi petrece aproape toată ziua la birou sau în biblioteca universităţii.Nu vreţi să ratati nici susţinerea proiectului, nici susţinerea lucrării. Perfecţionişti cum sunteţi şi, în acelaşi timp, teatrali, vreţi să vă faceţi o intrare pe măsura voastră. Şi de ce să nu o faceţi dacă v-a înzestrat natura?!

Fecioara

Horoscop 9 mai Fecioară – şi voi veţi petrece, cel puţin prima parte a zilei la serviciu sau în bibliotecă. După amiază o serie de mici dispute familiale au darul să vă scoată din pepeni, dar mai greu din circuit. Abia spre seară vă veţi linişti, când lucrurile se vor fi lămurit şi veţi putea să vă vedeţi liniştitţi de visele voastre.

Balanta

Horoscop 9 mai Balanţă – alte ritumuri decât cele cu care eraţi obişnuiţi, alte obiceiuri şi saisfacţia de a descoperi noi lumi pentru cei care sunteţi plecaţi în concediu. Cei care rămâneţi aveţi destul de mult de stat fie în bibliotecă, fie în semninariile la care nu aţi putut merge atunci când ar fi trebuit.

Scorpion

Horoscop 9 mai Scorpion – chiar dacă încă reparaţi greşelile făcute de un coleg, un angajat ori copilul vostru, tot puteţi spune cu mâna pe inimă că sunteţi mulţumiţi. Ba chiar veţi avea chef de o escapadă împreună cu familia undeva în afara oraşului. Fie vedeţi un teren fie o casă care v-a atras atenţia prin peregrinările voastre.

Sagetator

Horoscop 9 mai Săgetător – şi voi vă liniştiţi, mai ales acuma că s-au lămurit lucrurile şi vă puteţivedea liniştiţi de treabă. Aveţi destul de multă în familie aşa că nu pregetaţi să vă suflecaţi mânecile şi să treceţi la muncă. Seara o petreceţi ca la orice sfârşit de săptămână, alături de familie.

Capricorn

Horoscop 9 mai Capricorn – sensibilitatea voastră nu prea face casă bună cu câte probleme aveţi ba, mai mult, poate avea un impact negativ asupra muncii aşa că cel mai bun lucru este să vă permiteţi un moment de relache, singuri, cu cineva din familie sau cu puţinii prieteni pe care îi aveţi.

Varsator

 Horoscop 9 mai Vărsător – ce poate fi mai benefic pentru un Vărsător decât să poată dormi după pofta inimii?! Cu toate acestea s-ar putea să fiţi nevoiţi să mergeţi la birou sau la şcoală, să încercaţi să puneţi în ordine ce a mai rămas de rezolvat. Seara aţi putea-o petrece şi cu familia dar şi cu nişte rude apropiate.

Pesti

Horoscop 9 mai Peşti – şi voi petreceţi prima parte a zilei la muncă sau pe culoarele spitalului deoarece unul dinte mebrii familiei au probleme de sănătate. Poate fi vorba despre o criză de rinichi dar şi despre ceva de natură biliară: indigestie, intoxicaţie, microlitiaze. Abia spre seară vă veţi reculege în faţa televizorului.

Social

Arhiva stiri